5 съвета за професионални футболни прогнози

Стратегии за футболни залози

Заради трудностите, които съпътстват процеса на създаване на успешни футболни прогнози, много хора започват да си мислят, че не е възможно да печелиш редовно от това занимание.

Залозите на спорт и футбол в частност отнемат време и пари в началото, докато се научиш как да залагаш правилно. Повечето играчи обаче така и не се научават и губят пари от футболни залози всеки ден. За някои винаги фатални се оказват последните мачове от правата колонка, а други се оплакват от прокобата на вселената. Успехът във футболните залози обаче не е мисията невъзможна.

Представяме ви няколко съвета, които ще ви помогнат да имате постоянен и продължителен успех. Можем да ви дадем и много повече, но в края ще се почувствате претоварени и объркани. Затова се спряхме върху въпросите, които считаме за най-важни от гледна точка на играчите.

Съвет №1 – Сменявайте букмейкърите

Нашият първи съвет е да имате няколко регистрации в букмейкърски къщи и да сменявате мястото на поставяне на залога всеки път, когато е необходимо.

Има толкова много букмейкъри в интернет пространството и не малко от тях предлагат изгодни условия. В сайта ни ще откриете някои от най-успешните български и световни букмейкърски къщи.

Защо да използвате много букмейкъри?

  • Възползвайте се от букмейкърските промоции – Това може най-добре да ви убеди защо трябва да ползвате повече от един сайтове за залози. Ако не знаете, букмейкърите предлагат на новите и съществуващи клиенти много промоции, от които да се възползвате. Най-важните сред тях са бонусите за нов клиент. Общо в бетинг сайтовете, които виждате в Diselbet.com, ви очакват над 1 500 лв. в бонуси!
  • Букмейкърските коефициенти – Различните платформи понякога предлагат различни коефициенти за един футболен мач. Разликите са особено осезаеми, когато погледнете към по-малко популярни пазари като брой корнери и под/над 2,5 гола. Ясно е защо това ви интересува – регистрациите в множество платформи ви дават свободата да избирате най-добрата ставка за конкретния залог.
  • Обмислете използването на борса за залози – Традиционните букмейкъри са страхотно място за първите стъпки и трябва да имате регистрации в такива, но можете да обмислите паралелно с това да създадете акаунт и в борса за залози. Те приемат всякакви видове залагащи и предлагат истински пазарни коефициенти.

Съвет №2 – Залагайте с разум, а не със сърце

Още един ключов съвет е винаги да запазвате рационалното си мислене, когато става въпрос за футболни прогнози. Стар израз сред играчите е “никога не залагай със сърцето си“.

Няма съмнение, че е от съществено значение да контролирате залозите и да използвате аналитично мислене. Нека залозите ви не бъдат плод на вашите емоции. Това само ще доведе до поредица от лоши решения.

Ако любимият ви отбор загуби финал на голям турнир, ще се чувствате още по-разочаровани, ако сте загубили и пари на този мач. Като цяло не е добра идея да залагате на любими отбори, освен ако не сте сигурни, че имате добра и безпристрастна обосновка.

Съвет №3 – Запознайте се с футбола отвътре

Независимо на кой спорт залагате, трябва да го познавате отвътре. Ще бъде голямо предимство, ако знаете всеки детайл за отборът, за който ще заложите, и неговия опонент.

Ето няколко неща, върху които да помислите:

  • Как играят отборите в атака и в защита?
  • Какви контузии има в тях и какъв избор на състав се очаква да направи треньора?
  • Отговарят ли последните резултати на показаното на терена или са имали късмет/малшанс?

Малките детайли са много важни за постигане на възможно най-успешни футболни прогнози. Преглеждането само на последните резултати може да бъде много заблуждаващо, а и смятаме, че по-дълбокият поглед ще направи залозите ви много по-интересни.

Съвет №4 – Познавайте добре пазарите

На четвърто място в нашия списък е познанието за футболните пазари. Тази точка отчасти следва горната. Много е добре да познавате футбола отвътре, но също така трябва да сте запознати и с различните видове пазари и какво означават те. В модерния свят на онлайн залозите списъкът с футболни пазари изглежда безкраен.

Със сигурност всеки от вас знае какво означава 1х2 пазара, но дали знаете за азиатския хендикап и неговият принцип на работа? Всеки пазар може да бъде много печеливш в дадена ситуация и боравенето с повече маркети ще ви даде по-широк кръг от възможности.

Съвет №5 – Изберете малките победи пред гръмките успехи

Следващият ни важен съвет за вас е да изберете малките, но постоянни успехи, пред грандиозните фишове с огромен коефициент и никакъв шанс за успех.

В България казваме, че “капка по капка вир става“ и това важи с пълна сила за футболните залози.

Малките печалби могат да изглеждат скучни, но всъщност трябва да сте радостни от това, че стратегията ви работи. Успехът си е успех и по-добре малко пари във вашия джоб, отколкото голям залог в джоба на букмейкъра.

Всички познаваме приятели, които следват големите коефициенти и правят фишове с по 10 и повече мача. Те се надяват да оправят живота си с един залог, но футболните залози не работят по този начин. За заблудата на високите коефициенти спомагат и истории като тази на Лестър във Висшата лига на Англия, но те са изключително редки.

Бъдете умни и се оглеждайте за по-малки, но много по-вероятни победи. Така правят професионалистите!

Стратегии за футболни залози
Азиатски хендикап

Професионални футболни прогнози