100% до 200лв Mobile Android IOS СВАЛИ АРР
100% до 222лв Mobile Android IOS СВАЛИ АРР
100% до 200лв Mobile Android IOS СВАЛИ АРР
100% до 300лв Mobile Android IOS СВАЛИ АРР
100% до 150лв Mobile Android IOS СВАЛИ АРР
100% до 200 лв. Mobile Android IOS СВАЛИ АРР
100% до 888лв. Mobile Android IOS СВАЛИ АРР
100% до 200 лв. Mobile Android IOS СВАЛИ АРР
100% до 100лв. Mobile Android IOS СВАЛИ АРР
100% до 200лв. Mobile Android IOS СВАЛИ АРР
100% до 200лв. Mobile Android IOS СВАЛИ АРР
100% до 50лв. Mobile Android IOS СВАЛИ АРР
Не се препоръчва Mobile Android IOS СВАЛИ АРР
Не се препоръчва Mobile Android IOS СВАЛИ АРР
100% до 200лв. Mobile Android IOS СВАЛИ АРР
100% до 200лвСВАЛИ АРР
100% до 222лвСВАЛИ АРР
100% до 200лвСВАЛИ АРР
100% до 300лвСВАЛИ АРР
100% до 150лвСВАЛИ АРР
100% до 200 лв.СВАЛИ АРР
100% до 888лв.СВАЛИ АРР
100% до 200 лв.СВАЛИ АРР
100% до 100лв.СВАЛИ АРР
100% до 200лв.СВАЛИ АРР
100% до 200лв.СВАЛИ АРР
100% до 50лв.СВАЛИ АРР
Не се препоръчваСВАЛИ АРР
Не се препоръчваСВАЛИ АРР
100% до 200лв.СВАЛИ АРР

За модерните букмейкъри мобилните решения са необходимост, а не лукс. Почти всеки вече разполага със смартфон и за букмейкърите е неизбежно да създадат мобилна платформа. Тези, които нямат такава, остават изключени от ревютата на нашия сайт, защото смятаме, че това е абсолютно задължително за една сериозна компания в този сектор в днешни дни.

От линковете по-горе можете да откриете специализирано ревю на мобилните решения на букмейкърите с централно място на българския пазар, а в редовете надолу ще ви предоставим малко повече информация в тази сфера.

Разликите между стандартно приложение и уеб приложение

Стандартните приложения са тези, които изтегляте и инсталирате на смартфоните си. Те са създадени да адресират конкретните нужди на създателя на приложението и неговите ползватели. Приложенията се изграждат специално и по отделно за всяка операционна система.

В последното десетилетие Android и iOS се установиха като водещите операционни системи за мобилни устройства и поради тази причина операторите на спортни залози създават апликации само за тях. За останалите мобилни OS би било неизгодно да инвестират в изграждането на скъпоструващите приложения за залози поради малкото потенциални играчи.

Със създаването на уеб приложенията отпадна задължителната необходимост да се тегли и инсталира стандартното приложение, но така отпадат и някои от ползите на традиционните апп-ове.

Основното предимство на уеб приложенията, наричани още и мобилни версии, е, че се показват по един и същ начин независимо от устройството и неговата операционна система. По-малките букмейкъри избират само този вариант, защото той им дава шанс с една инвестиция да достигнат до всички мобилни потребители, докато по-големите оператори ползват комбинация от традиционни и уеб приложения.

7 неща, които отличават едно качествено мобилно приложение

 • Лесно за боравене с ясна навигация
 • Стабилност на системата без чести лагвания и сривове на сървъра
 • Програмата от залози е на 100 процента адаптирана за мобилни у-ва
 • Безплатно за използване (такива са всички апп-ове, които виждате в Diselbet.com)
 • Всички платежни методи на уебсайта са налични от мобилните устройства
 • Екстра функции за приложението като известия и бърз логин
 • Допълнителни бонуси за мобилна употреба

5 предимства на мобилната игра

Основните предимства на играта от мобилни устройства са свързани с удобството на това да се залага от всяка локация. Много хора се ядосваха преди години, че не могат да хванат някой интересен залог, защото не са си вкъщи пред компютъра. Тези времена са, за радост, отминали благодарение на смартфоните и приложенията за тях. Ето нашите топ 5 предимства на мобилните залози:

 • Гъвкавост – Имате пълната свобода да залагате когато си пожелаете, освен ако не не сте дълбоко в гората, където няма интернет обхват.
 • Бързи залози – Много играчи се хвалят, че успяват да намират и поставят залозите си по-лесно от смартфона си, отколкото от компютъра. Това се случва най-видно при залозите на живо.
 • Екстра функции – Изтегляемите апликации ви дават възможност по желание да следите мачовете си с известия директно на смартфона.
 • Мобилни бонуси – Някои букмейкъри промотират приложенията си с промоционални кампании, чрез които дават пари при игра от мобилно устройство.
 • Винаги в крак със събитията – Дори и да не поставяте залози, винаги можете да поглеждате телефона си за най-интересните нови оферти.

Имат ли рискове мобилните приложения?

Сами по себе си приложенията нямат недостатъци, но имайте предвид, че на тях е по-лесно да натиснете грешен залог или да въведете грешна сума, отколкото от компютър. Затова винаги поглеждайте преди да натиснете бутона “Заложи“ дали точно на това сте искали да инвестирате парите си.

Как ще се развият мобилните приложения?

Букмейкърите вече генерират над 50 процента от общия си оборот от мобилни залози. Ако се върнете няколко години назад, ще видите какъв гигантски скок са направили мобилните приложения. Експертите очакват в бъдеще тенденцията за мобилна игра да се засили още повече, а това определено ще накара компаниите за залози да влагат още повече усилия в мобилните си сайтове. Освен това, със сигурност и самите устройства ще се променят и ще станат много по-мощни, което ще позволи да се създадат още по-добри и по-всеобхватни приложения.

Коефициентите подлежат на промяна