Някои от вас вероятно си спомнят годините, когато имаше много малък избор от мачове, които могат да се гледат по телевизията. Днес българските телевизии предават на практика всички по-големи първенства, но част от тях са платени. Някои фенове заобикалят правилата с гледане на пиратски стрийминги, но в действителност има един начин да се гледат почти всички европейски футболни лиги едновременно безплатно и напълно легално.

Diselbet Мачове на живо

Единственият начин за това са онлайн букмейкърските къщи и техните услуги за Пряко Предаване (Live Streaming). Присъствието на тази услуга е голямо предимство за сайтовете за залози, позволявайки на играчите да гледат мачове на живо и да залагат пари на действието, но всъщност по никакъв начин букмейкърите не ни задължават да поставяме залози, за да можем да гледаме. Изискването обикновено е само едно и то е да имате пари в игралната сметка в дадения букмейкър, но дали ще заложите на мача, който гледате, си е ваша работа и не е задължително условие.

Ако възможността да гледате мачове на живо без да плащате нищо ви съблазнява, вижте какво предлагат най-популярните онлайн букмейкъри в България с Live Streaming услуги.

BET365 LVE STREAMING ГЛЕДАЙ НА ЖИВО

BET365 LVE STREAMING
ГЛЕДАЙ НА ЖИВО

 

Bet365 пряко предаване

Футболни първенства с Пряко предаване – Испания, Италия, Германия, Франция, Холандия, Португалия, Русия, Гърция, Турция, Румъния, Швейцария, Австрия, Белгия, Дания, Чехия, Швеция, Исландия, Беларус, Финландия, Аржентина, Уругвай, САЩ, Мексико, Канада, Коста Рика, Гватемала, Панама, Никарагуа, Тайланд и др.

Футболни първенства с Аудио на живо – Англия и България

С повече от 200 000 събития годишно, наистина е трудно да се намери кой да победи Bet365 в преките предавания на спортни събития. Британският букмейкър предава почти всички големи европейски лиги. Тя няма правата да излъчва единствено Английската висша лига и българското първенство, но за да задоволи българските си фенове и за тези шампионати компанията е осигурила аудио предаване на живо по подобие на доброто старо радио.

Efbet пряко предаване

Футболни първенства с Пряко предаване – Италия, Германия, Русия, Гърция, Румъния, Швейцария, Австрия, Чехия, Швеция, Беларус, Канада, Китай и др.

Най-големият български букмейкър бе първият у нас, който пусна лайв стрийминг. Родната компания няма възможностите на британския гигант, но все пак във времето успя да събере не малко шампионати с излъчване на живо, включително Серия А, Бундеслигата и всички най-големи балкански шампионати.

1xBet пряко предаване

Футболни първенства с Пряко предаване – България, Германия, Гърция, Турция, Румъния, Швейцария, Австрия, Исландия, Беларус, Унгария, Кипър, Азербайджан, Черна гора, Армения, Аржентина, САЩ, Мексико, Коста Рика, Колумбия, Саудитска Арабия, Мароко, Оман, Египет, Иран, Кения, Бутан, Узбекистан и др.

1xBet излъчва огромен брой футболни първенства – може би дори повече и от Bet365, но в интерес на истината не могат да се намерят по-голямата част от първенствата, които представляват реален интерес за българския фен. Все пак вероятно ще ви е интересно да видите какво представлява футбола в Бутан или Оман, а ако сте заложили на някой мач ще ви бъде интересно да го гледате без значение от кое първенство е. За разлика от другите букмейкъри, при които трябва да имате пари в сметката си, в 1xBet стриймингът се отключва веднага след регистрацията.

7777.bg пряко предаване

Футболни първенства с Пряко предаване – България

През лятото на 2019 г. 7777.bg Националната лотария си осигури ексклузивните права да предава всички мачове от българското първенство в своя сайт. Букмейкърската къща все още не е добавила преки предавания и на първенства от други държави, но се надяваме успешният опит с родния шампионат да ги мотивира да помислят и в тази посока.

Bwin пряко предаване

Футболни първенства с Пряко предаване – Германия, Австрия, Швейцария, Русия, Гърция, Румъния, Канада и др.

Австрийският букмейкър е фокусирал своята live streaming услуга върху немскоговорящите европейски страни и така ще откриете пълен обхват на немската и австрийската Бундеслига,както и на швейцарската Суперлига. Програмата на оператора е допълнена с няколко други интересни лиги от Европа и Америка, но като цяло тя не е толкова богата, колкото на други интернационални букмейкъри като Bet365.

Какво трябва да знаем за услугата Live Streaming в букмейкърите в интернет?

Какви са техническите изисквания за Livestream?

За да получите най-доброто качество на картината, което предоставя букмейкърът, препоръчително е потребителите да разчитат на добра интернет връзка. Минималното изискване за скоростта на широколентовата връзка е 512 kbp/s или по-висока. В лайв стрийминг страниците на съответните букмейкъри ще видите какви други изисквания има. Обикновено те включват изисквания за операционна система и актуализирана версия на популярните интернет браузъри.

Наистина ли са на живо “мачовете на живо“?

Букмейкърите имат практиката да забавят картината с между 5 и 10 секунди, така че може да видите някой пазар да бъде блокиран преди да сте голът да е станал факт на екрана. Разбира се, дори и при телевизионните предавания има забавяне от няколко секунди, така че никога не гледате един мач в абсолютно реално време, освен ако не се намирате на стадиона.

Безплатни ли са преките предавания на живо на футбол?

Докато предаванията на конни събития винаги са обвързани с поставяне на залог, преките предавания на футбол и други спортове нямат друго изискване освен наличие на поне 1 стотинка в сметката на играча в дадения букмейкър.

Мога ли да гледам мачовете на цял екран?

За съжаление, при повечето букмейкъри няма опция да гледате видеото на цял екран. Все пак операторите искат междувременно да виждате и пазарите за срещите.

Какво е качеството на картината?

То зависи от качеството на интернет връзката, но при добра връзка ще гледате кристално ясна картина, която е не по-лоша от тази по телевизора. Обикновено ще имате избор между висока и нормална дефиниция, за да избегнете евентуалното насичане на картината.

Защо букмейкърите предлагат безплатно тази услуга?

Компаниите за спортни залози търсят начини да вдигнат трафика на уебсайтовете си, а също така и се опитват да стимулират потребителите да залагат на живо. С предлагането на преки предавания те постигат и двете цели. Много любители на залозите обичат да направят залог и след това да се облегнат спокойно пред компютъра и да гледат мача. Така че ползата от преките предавания е взаимна за букмейкърите и играчите.

Как да се възползваме от преките предавания, докато залагаме?

  • Лайв стрийминг офертите обхващат повече мачове, от която и да е телевизия, така че ще имате голям избор от събития, на които да инвестирате парите си, докато залагате на живо.
  • Гледайки мачовете ще придобиете повече информация за двубоя и съответно по-голям шанс за успех.
  • Ако се регистрирате и депозирате в даден букмейкър само заради лайв стрийминга, ще получите също така и цял куп съпътстващи бонуси.
  • Лайв стриймингът е лесно достъпен и е такъв също и на мобилни устройства.
  • Видеото от мача и пазарите за двубоя винаги са на една страница и могат да се следят едновременно.
Коефициентите подлежат на промяна