Букмейкърът не се препоръчва!

mobile.efbet.com

Efbet е онлайн сайт за залози, който предлага най-различни начини за печелене на пари – от залози на стотици пазари за хиляди мачове, през виртуалните спортове и стигайки до предлаганите около 250 казино игри – като всички тези предложения са достъпни и от всеки един модел и марка модерно мобилно смарт устройство. Какъвто и да е вашият смартфон/таблет, вие със сигурност ще можете да се забавлявате със залозите от всяка точка на света, където имате достъп до интернет. Ако вашето устройство е с операционна система Android или iOS (двете най-масови мобилни операционни системи с над 90% пазарен дял), вие сте допълнително облагодетелствани, защото ще можете да залагате не само през мобилната версия, отваряща се от браузъра, но и от специалните апликации. В тази статия ще разберете как да можете да влезете в Efbet профила си чрез мобилната версия или чрез мобилната апликация.

Efbet Мобилна версия

За да използвате мобилната версия на Efbet, следвайте следните стъпки:

  • 1. Отворете браузъра си. Всяко смарт мобилно устройство има вграден браузър, а допълнителен такъв можете да изтеглите от маркета за вашата операционна система.
  • 2. В полето за въвеждане на URL адреси на вашето устройство напишете името на уебсайта – efbet.com.
  • 3. Софтуерът автоматично ще засече от какво устройство влизате и ще зареди подходящата версия. Сайтът на букмейкъра може да се “нагажда“ към всякакви видове екрани. Можете да започнете със залозите!

Efbet Мобилна версия

Както ще видите, когато отворите мобилния сайт, той е с променена навигация спрямо PC версията, за да отговори на различните изисквания на мобилните устройства, но в същото време съдържа всички услуги на пълната версия на сайта. Да, практиката показва, че намирането на желания пазар и поставянето на залог отнема повече време, когато използваме смартфон или таблет, но трябва да сме радостни, че поне имаме тази възможност и че тя все пак е много по-бърза в сравнение със залозите от телефони преди 5 или 10 години.

Efbet Приложение

От букмейкъра са премахнали голяма част от картинките и банерите, за да се зарежда сайта достатъчно бързо и при по-бавна интернет връзка, но в същото време са запазени функциите, използващи много трафик, като например лайв стриймингът на спортни събития. Така например, когато залагате на живо и имате бърз интернет може да пуснете лайв стриймингът, а когато интернетът ви е слаб имате опцията да спрете прякото предаване и да гледате само пазарите и коефициентите.

Efbet апликации

Апликациите на Efbet са създадени с цел допълнително удобство за играчите, позволявайки ви да прескочите стъпките с влизането в браузъра и въвеждането на адреса на букмейкъра. Иначе, играта от приложенията не се различава с нищо съществено от играта в мобилната версия, освен че ни спестява време.

Апликациите са две – една за Android у-ва и една за iOS у-ва – като изтеглянето им става по различен начин в зависимост от вида операционна система:

  • iOS – Изтеглянето е възможно директно от App Store.
  • Android – Изтеглянето не е възможно от Google Play и поради тази причина клиентът трябва да влезе в мобилната версия и да кликне върху банера, гласящ “Свали нашето приложение тук!“.

Приложенията са много леки и ви препоръчваме да използвате тях вместо мобилната версия. Не само спестявате влизането си в браузъра, но и като цяло зареждането в самото приложение става една идея по-бързо.

Efbet апликации за IOS и Android

Често задавани въпроси

За кои OS има апликации Efbet?

Efbet са разработили апликации за двете най-популярни операционни системи - Android и iOS. Всички останали потребители могат да разчитат на версията за мобилни браузъри.

Безопасно ли е да се депозира през приложението?

Приложението на Efbet е защитено от модерни системи за криптиране, за да сте сигурни, че имате най-добрата защита на вашите лични и финансови данни. Депозирането през приложението е също толкова лесно, колкото през компютър.

Мога ли да направя регистрация през Efbet app?

Да, ако все още нямате регистрация в Efbet, можете да създадете такава през приложението. Стъпките за регистрация са едни и същи от всички устройства.

Откъде да изтегля приложенията?

iOS приложението може да се свали от App Store, докато линк за Android апликацията ще откриете върху банер в началната страница на mobile browser версията.

Достъпни ли са преките предавания за мобилни потребители?

Да, директните излъчвания на Efbet от Серия А, Бундеслигата и всички останали стотици лиги се предават и на мобилните платформи (браузър версия и приложение).

Има ли Кеш Аут в приложението?

Да, тази интересна за играчите функция е също част от мобилните залози. Тя ще ви асистира в по-успешното управление на направените залози.

Дава ли Efbet мобилен бонус?

Няма специални оферти, които да се дават срещу сваляне на приложението, но от друга страна през телефона ще имате достъп до всички промоции на оператора.

Има ли разлики в правенето на залози от мобилни у-ва?

Поставянето на залози е аналогично на това от компютър с разликата, че фишът не стои постоянно на екрана и трябва да го отваряте ръчно, когато искате да го видите.

Коефициентите подлежат на промяна