Как се прави депозит в сайт за футболни залози?

Стратегии за футболни залози

След като се присъедините към сайт за футболни залози, трябва да добавите пари към акаунта си, ако искате да залагате с реални средства. Добавянето на средства към акаунта в средите на спортните залози се нарича “депозиране“ и процесът е много прост и аналогичен в повечето сайтове. Ще срещнете много малко разлики, но в повечето случаи просто трябва да следвате следните няколко стъпки.

Как се депозира в сайт за залози?

 • 1. Влезте в сметката си.
  2. Отворете потребителския профил или бутона за депозиране, ако виждате такъв.
  3. Изберете най-удобния метод.
  4. Въведете данните за съответния платежен метод.
  5. Напишете колко пари искате да депозирате.

Какви методи за депозит предлагат сайтовете за футболни залози в България?

Сигурно забелязахте каква е третата стъпка – избиране на метод на депозита – и сега се питате какви са вариантите. В действителност съществуват поредица от различни методи и ключова цел за повечето онлайн букмейкъри е да предложат възможно най-голям избор. И все пак, запомнете, че не всички методи са налични в абсолютно всеки един сайт за залози, но в същото време можете да сте сигурни, че ще откриете поне един, който да е подходящ за вас.

Сега ще ви разкажем малко за най-често срещаните депозитни методи и как те работят. Добре е да сте запознати с тази информация, за да решите какъв е най-добрият начин за депозит за вас.

Офлайн превод чрез Easypay или Cashterminal

Сред играчите в българските сайтове за залози е много популярно да отидат на място в близкия клон на EasyPay и да платят на ръка.

Как става това? Първо в сайта на букмейкъра правите заявка за депозита, включително и за колко пари ще бъде той, след това получавате специален код, с който отивате в офиса на EasyPay. До 10 минути след даването на парите там те вече са в игралната ви сметка.

По също толкова лесен начин се депозира и чрез терминалите на Cashterminal.

Забележете обаче, че тези два варианта са откриваеми единствено в сайтовете за футболни залози от България (Efbet, Winbet и Palms Bet). Българските версии на международните букмейкъри нямат такива опции.

Кредитни карти и дебитни карти

В международните букита това е най-разпространения метод. Всеки на практика има дебитна или кредитна карта и използването й за депозит в бетинг сайт е много лесно.

Преводите обикновено се изпълняват на секундата, а за заявка за превод трябва да впишете основния номер, 3-цифрения номер на гърба, името на притежателя и валидността на картата.

Буквално всеки онлайн букмейкър предлага такава опция.

Банков трансфер

Повечето сайтове все още включват сред опциите си един, според нас, остарял метод, наречен банков трансфер. Той може да бъде подходяща опция само при определени обстоятелства:

 • Искате да внесете много голяма сума пари.
 • Нямате друг удобен метод.
 • Не се чувствате спокойни да въвеждате данните на картата си онлайн.

Иначе, повече от ясно е как се правят традиционните банкови трансфери – минава се през чакане на опашка в банката и попълване на документи. Хубавото поне е, че в днешни дни има вариант и за онлайн банкиране.

Електронни портфейли

Електронните портфейли са подобни до известна степен на онлайн банковите сметки, но са много по-лесни за откриване и в следствие на това много повече хора имат такива. Те могат да се ползват за всичко – от плащане на сметки, онлайн пазаруване и включително депозити в букмейъри. Е-портфейлите могат да бъдат много полезни особено за тези играчи, които играят в множество букита и често депозират и теглят от тях.

Има много електронни портфейли, но най-популярните сред тях са:

 • ePay.bg
 • Skrill
 • Neteller

(PayPal също е добре известен е-портфейл, но той не става за депозити в онлайн платформи за футболни залози).

Биткойни (и други криптовалути)

Биткойните и останалите криптовалути са с все още ограничен обхват на влияние в букмейкърския свят, но вече се появиха първите букмейкъри, които ги предлагат за депозиране и теглене. 1xBet е един от операторите, които приемат такива разплащания.

Мнозина смятат криптовалутите за бъдещето на интернет разплащанията, но за сега като цяло не е добра идея да разчитате само на тях, ако искате да имате регистрации в повече букмейкъри. В по-голямата част от сайтовете няма да откриете такава опция, макар все повече компании от индустрията да обмислят въвеждането им.