За сайта

Информацията, публикувана на този сайт, не следва да се тълкува като професионални съвети или препоръки за хазарт. Diselbet.com не е сайт за залагания.

Ние не поемаме никаква отговорност за загуби и/или щети, претърпени от лице или лица, които използват услугите на нашия сайт и ние не носим отговорност за всякакви загуби или щети, дължащи се на всяка информация по един или по друг начин съдържаща се на този уеб сайт, поради неточности, грешки, пропуски, лоша преценка или някаква друга причина. Всяка информация публикувана на този сайт от други уебсайтове следва да бъде проверена от първоизточника за актуалност и точност. Ние също така не поемаме никаква отговорност  за мненията на нашите посетители, които могат да бъдат публикувани на определени страници на сайта. Въпреки това, правим всичко възможно всички нецензурни или противозаконни коментари да бъдат премахвани.

Diselbet.com не носи отговорност за точността на прогнозите в сайта, нито за точността на коефициентите предоставени  като текст, партньорски линкове, банери, или всякакъв друг начин. Ваше задължение е да проверите информацията от съответния букмейкър.

Сайтът е създаден с чисто информативна и развлекателна цел. Залагайки на футболни мачове или друг вид хазартни игри, вие го правите на свой собствен риск.

В случай, че не сте съгласни с горепосочените условия за ползване, моля напуснете незабавно.