В тази страница ще откриете безплатни футболни прогнози за мачове от цяла Европа и не само. Без значение на кое футболно първенство сте фен – със сигурност ще откриете нещо за него тук! В допълнение към нашите футболни прогнози 365 дни в годината, при нас ще откриете най-изгодните коефициенти в най-добрите букмейкъри на пазара.

Всеки мач от нашите прогнози за футбол се анализира по отделно и мнението си за него дават нашите експерти, които се осланят на много години опит в сектора на спортните залози. Нашите редактори вземат предвид при съставянето на предвижданията си редица ключови фактори като очакваните състави, тактическите постройки и, разбира се, текущата форма. В резултат на различните изчисления се се формулират готовите професионални футболни прогнози, които изглеждат най-обещаващи за нашия редакционен екип.

Кои пазари за залози се включват в нашите безплатни футболни прогнози?

Когато правим нашите предвиждания, ние винаги се стараем да включваме най-лесните за разбиране и най-интересни за следене впоследствие футболни пазари и в следствие на това най-често ще виждате пазари за краен резултат 1х2.

1х2 пазарът е свързан конкретно с едно нещо – кой измежду домакинът и гостът във футболната среща ще бъде краен победител (или дали двубоят ще приключи с реми).

Това са пазарите, при които има най-малка волатилност, тъй като други маркети като тези за головете се влияят много повече от случайни събития. С други думи, пазарът за краен победител предоставя възможност за колкото се може в по-голяма степен сигурни футболни прогнози.

Начинаещ сте? Тук ще намерите правилният старт за залози на футбол!

Обичате този спорт, но нямате голям опит с поставянето на футболни залози? Съветите за игра тук могат да развият вашите разбирания за залаганията и да ви помогнат да усвоите майсторството на спортните предвиждания.

Простотата на нашите тип-ове ги правят абсолютно подходящи за начинаещи. Годините ни опит ще компенсират липсата на ваш такъв.

Футболни прогнози 365 дни в годината!

Независимо дали искате футболни прогнози за днес или футболни прогнози за утре, тук винаги ще намерите какво да играете, тъй като ние обновяваме съдържанието на страницата ни всеки ден.

Как се правят печеливши футболни прогнози?

Ние искаме не само да ви сложим рибата в тигана, но и да ви научим как да си я ловите сами. Ако искате да правите собствени анализи на футболните мачове, трябва да вземете няколко неща предвид:

Разберете каква е текущата форма на двата отбора

Един от най-важните аспекти на успешното прогнозиране във футбола е да видите моментната форма на двата отбора. Не се оставяйте да бъдете водени от емоциите, вземайте решенията си на база фактите. И сами много лесно можете да проверите как са завършвали последните мачове на домакина и госта, колко добре са играли и т.н. – цялата информация е в интернет.

Разровете се по-дълбоко в новините

Тъй като в спортните залози печелят тези с повече налична информация, не се спирайте само върху сухите статистики, а се опитвайте да задълбаете към не толкова очевидни неща. Проверете, например, за нови контузени или завръщащи се от контузия играчи, дали отборът няма финансови проблеми или вътрешно-клубни сътресения от друго естество и т.н.

Не поемайте твърде много риск

Големите коефициенти изглеждат много съблазняващо и в действителност поемането на риск в умерена степен може да е добро нещо, но не ви препоръчваме да рискувате твърде много с “невъзможни“ мачове. Особено докато сте в ролята на начинаещ, трябва да сте особено внимателни с фишовете си. Пробвайте изненадите само когато имате солидни доводи.

Онлайн букмейкърски и Еврофутбол прогнози

Независимо дали ще ползвате нашите безплатни футболни прогнози или сами ще преглеждате мачовете, не забравяйте да го правите на правилните места.

Правете Еврофутбол прогнози или прогнози в реномирани онлайн букмейкърски къщи, но не и в съмнителни сайтчета, които предлагат нереалистично добри оферти.