Базирана на статистиката стратегия за игра на Под/Над

Това е стратегия за залагане на брой голове в срещата, по- специално на Под или Над 2.5 гола.

Под/Над 2,5

Тази стратегия може да ви изглежда малко проста на пръв поглед, но пък е и доста печеливша. Както бе споменато, това е Под/Над стратегия, която е базирана единствено на статистическите данни.
Нека си представим, че имаме мач между Отбор А и Отбор Б. Отбор А е домакин в тази среща. На първо време ще проверим какъв е средният брой на вкараните и допуснати голове на Отбор А в срещите им като домакин. Да кажем, че Отбор А има средно вкарани 2,1 гола и допуснати 1,20 гола – общо 3,30 гола средно на мач в срещите си на собствен терен.

След това ще проверим какъв е средният брой отбелязани и допуснати голове на Отбор Б в техните гостувания. Да речем, че Отбор Б е отбелязвал средно по 1,75 гола и е допускал по 1,15 гола – общо 2,90 гола средно на мач в гостуванията на Отбор Б.

След това взимаме двете най- малки числа 1,15 + 1,20 = 2,35 – минималният брой на головете в този мач. По същия начин изчисляваме и максималната стойност, която в случая е 3,85. Средната стойност на min/max е 3,10 в този наш пример.

Какво означава това получено число и в какви случаи и по какъв начин трябва да залагаме спрямо него:

От примера в Част 1 получихме числото 3,10, което е доста над линията от 2,50 гола, на която ще залагаме в тази игра.

Ако получите средно число от 2,70 или повече трябва да заложите за оувър с висок залог. Ако числото е между 2,50 и 2,70, трябва сами да прецените дали си заслужава да се заложи за Над 2.5 гола, а дори и да решите да заложите, трябва да го направите с малки залози. Ако полученото число е между 2,30 и 2,50 трябва респективно да се замислите дали си заслужава да заложите на Под 2,5 гола. И отново – ако заложите, трябва да е с малка сума.

Ако получите средно 2,30 или по- малко, трябва да заложите на ъндър с голям залог.
Разбира се, не е задължително да залагате точно на линията от 2,50 гола. Можете да използвате същата стратегия и на всички останали линии – 2,00, 3,00, 3,50 и т.н.
С помощта на тази стратегия можете да увеличите банката си с много добри темпове.