5 златни правила за залози на футболни трансфери

Както добре знаете, футболен трансфер се отнася до преминаването на един професионален играч от един клуб в друг. Тези трансфери обикновено могат да бъдат направени само в специално определения за това трансферен прозорец и трябва да се спазват правилата, създадени от местния ръководен орган на футбола. Залозите на футболни трансфери се отнасят до залози за трансфери, които могат да бъдат извършени в близкото бъдеще; и залогът ще бъде спечелен, само ако действително се извърши прехвърлянето на играча от един клуб в друг. Ето няколко съвета, които ще ви помогнат в тези залози:

1. Бъдете наясно с трансферния прозорец и правилника на ФИФА и местната федерация
Тъй като играчите могат да бъдат трансферирани само по време на трансферния прозорец, трябва добре да знаете кога отварят и затварят тези прозорци. Има два вида – летен и зимен трансферен процорец. Само след няколко дни, от първия ден на януари, отваря зимния трансферен процорец. Правилата и ограниченията, поставени върху трансферите на футболисти, също трябва да бъдат взети под внимание, тъй като различните асоциации имат собствени правила за извършване на трансферите

2. Следете слуховете отблизо
Потенциалният залагащ трябва да се консултира с достоверни източници, като следи слуховете, свързани с евентуални трансфери на играчи. Има много източници на разположение, които могат да бъдат използвани, за да се получи актуална информация. Търсете информация за това дали играчите искат да бъдат трансферирани, за тимове, искащи да направят трансфер и дали евентуална смяна на собственика на един отбор може да доведе до трансфери. Имайте предвид обаче, че някои сайтове бълват постоянно глупости, така че внимавайте откъде четете.

3. Следете клубовете и играчите
Един от най- разумните начини, по който можете да се интересувате дали един трансфер ще се състои, е като следвате отделните футболни клубове и играчи по време на сезона. Това ще ви помогне да определите дали един клуб има нужда от играч за дадена позиция и дали се интересува от точно определено име. Ако разбирате повече от футбол, ще можете да определите и дали даден играч би бил подходящ за тактиката на клуба, който си търси футболист за някой пост. За да бъдете успешен в залозите на футболни трансфери, трябва да бъдете колкото се може по- осведомен за играчите и клубовете, които могат да бъдат активни на трансферния пазар.

 
4. Бъдете наясно с коефициентите
Има много сайтове за спортни залагания, като например Bet365, и трябва да следите коефициентите в отделните интернет букмейкъри, за да знаете къде ви е най- изгодно да заложите. Трябва да знаете какви промоции и бонуси предлага дадения сайт.

5. Направете разумни залози със суми, които можете да си позволите
Една от опасностите, свързани с всякакъв вид хазарт, е залагащият да заложи пари, които не може да си позволи да загуби. Залозите на футболни трансфери не се различават от дургите видове залози в този аспект.
Едно от най- важните неща, които трябва да запомните при залагането на футболни трансфери, е, че залогът ще бъде изплатен, само ако трансферът бъде извършен по време на трансферния прозорец. Ако сте наясно с правилата, залагате разумно и спазвате нашите съвети, ще можете спокойно да се наслаждавате на залозите на футболни трансфери и да бъдете печеливши от тях.