Efbet регистрация – депозит и теглене

Efbet Регистрация

Регистрирай се в Efbet

Първата стъпка, без която не можете да правите нищо друго в сайта, освен да го разглеждате, е регистрацията. Този процес е сравнително дълъг в сравнение с останалите, за които ще прочетете по-надолу, но и при него няма да ви се наложи да отделите повече от 5 минути. Просто следвайте следните стъпки:

Как да се регистрираме в Efbet?

Efbet бутони за регистрация

 • 1. Кликнете върху някой от бутоните “Регистрация“, каквито ще откриете на няколко достатъчно добре видими места в сайта. Така ще достигнете до бланката за регистрация.

Регистрация в Efbet - Данни за акаунта

 • 2. Попълнете полетата от първия етап на бланката за регистрация, наричащ се “Данни за акаунта“. Те включват потребителско име, 4-цифрен секретен код, парола с 6 или повече символа и e-mail адрес.

Регистрация в Efbet - Лични данни

 • 3. Натиснете “Продължете“ и ще преминете към втория и последен етап на вашата регистрация, който е озаглавен с недвусмисленото име “Лични данни“. В него ще трябва да представите самоличността си, давайки данни за вашите имена, адрес и други.
 • 4. След преминаването и през втория етап, остава ви единствено да активирате сметката си. Това става възможно като влезете в e-mail-а си, отворите писмото от Efbet и натиснете специалния бутон за целта.

Как да направим депозит или теглене в Efbet?

Още по-малко време ще ви отнемат процесите по внасяне и изтегляне на пари от сметката си. Следвайте следните стъпки и няма да имате никакви проблеми:

 • 1. Влезте в сметката си и се огледайте горе вдясно на екраните си за бутон “Депозит“. Покана за депозит ще получите също така и веднага след като се регистрирате, както и когато се опитате да поставите залог, но нямате средства в сметката си.
 • 2. След като натиснете бутона, в pop-up прозорец ще се отвори нова страница.
 • 2.1. Ако ще правите депозит, останете на същата страница.
 • 2.2. Ако искате изтеглите пари, изберете от подменюто “Тегления“.
 • 3. Какъвто и вид транзакция да правите, ще трябва да изберете един от методите за разплащане, да въведете в специалното за целта поле сумата на транзакцията, както и вашата Ефбет парола.

Как да направим депозит или теглене в Efbet?

Как да направим залог в Efbet?

Когато вече имате захранена сметка в Efbet, всичко ще се случва за секунди. Ето какви са стъпките за поставяне на залог в този сайт (процедурата е почти същата и във всички останали сайтове за залози):

 • 1. Избирате си пазар и натискате с мишката върху него. Той ще се добави в електронния талон. Ако искате да направите фиш с повече селекции, продължете да търсите пазари и да натискате върху тях.
 • 2. Когато сте готови с избора на селекцията/селекциите, насочете вниманието си към талона.
 • 3. Въведете сумата, която искате да инвестирате на прогнозите си, в полето “Залог“.
 • 4. За да потвърдите поставянето на залога, натиснете върху жълтия бутон “Заложи“ в дъното на талона.

Благодарение на своя повече от 10-годишен опит, екипът на Efbet е успял да направи всички основни процеси в сайта си – регистриране, поставяне на залози и депозиране и теглене – максимално лесно смилаеми за обикновените потребители, дори и те да нямат никакъв опит с използването на онлайн букмейкърски къщи. Всички процеси в сайта се извършват напълно интуитивно и няма нищо объркващо, като не се нуждаят и от много обяснения. Все пак, за да нямате дори и най-малкото затруднение, ние написахме кратки ръководства за тях, които ще ви покажат как да ги правите стъпка по стъпка!