Efbet Android App – мобилна версия и апликация

Efbet Приложение

mobile.efbet.com

Efbet е онлайн сайт за залози, който предлага най-различни начини за печелене на пари – от залози на стотици пазари за хиляди мачове, през виртуалните спортове и стигайки до предлаганите около 250 казино игри – като всички тези предложения са достъпни и от всеки един модел и марка модерно мобилно смарт устройство. Какъвто и да е вашият смартфон/таблет, вие със сигурност ще можете да се забавлявате със залозите от всяка точка на света, където имате достъп до интернет. Ако вашето устройство е с операционна система Android или iOS (двете най-масови мобилни операционни системи с над 90% пазарен дял), вие сте допълнително облагодетелствани, защото ще можете да залагате не само през мобилната версия, отваряща се от браузъра, но и от специалните апликации. В тази статия ще разберете как да можете да влезете в Efbet профила си чрез мобилната версия или чрез мобилната апликация.

Efbet Мобилна версия

За да използвате мобилната версия на Efbet, следвайте следните стъпки:

  • 1. Отворете браузъра си. Всяко смарт мобилно устройство има вграден браузър, а допълнителен такъв можете да изтеглите от маркета за вашата операционна система.
  • 2. В полето за въвеждане на URL адреси на вашето устройство напишете името на уебсайта – efbet.com.
  • 3. Софтуерът автоматично ще засече от какво устройство влизате и ще зареди подходящата версия. Сайтът на букмейкъра може да се “нагажда“ към всякакви видове екрани. Можете да започнете със залозите!

Efbet Мобилна версия

Както ще видите, когато отворите мобилния сайт, той е с променена навигация спрямо PC версията, за да отговори на различните изисквания на мобилните устройства, но в същото време съдържа всички услуги на пълната версия на сайта. Да, практиката показва, че намирането на желания пазар и поставянето на залог отнема повече време, когато използваме смартфон или таблет, но трябва да сме радостни, че поне имаме тази възможност и че тя все пак е много по-бърза в сравнение със залозите от телефони преди 5 или 10 години.

От букмейкъра са премахнали голяма част от картинките и банерите, за да се зарежда сайта достатъчно бързо и при по-бавна интернет връзка, но в същото време са запазени функциите, използващи много трафик, като например лайв стриймингът на спортни събития. Така например, когато залагате на живо и имате бърз интернет може да пуснете лайв стриймингът, а когато интернетът ви е слаб имате опцията да спрете прякото предаване и да гледате само пазарите и коефициентите.

Efbet апликации

Апликациите на Efbet са създадени с цел допълнително удобство за играчите, позволявайки ви да прескочите стъпките с влизането в браузъра и въвеждането на адреса на букмейкъра. Иначе, играта от приложенията не се различава с нищо съществено от играта в мобилната версия, освен че ни спестява време.

Апликациите са две – една за Android у-ва и една за iOS у-ва – като изтеглянето им става по различен начин в зависимост от вида операционна система:

  • iOS – Изтеглянето е възможно директно от App Store.
  • Android – Изтеглянето не е възможно от Google Play и поради тази причина клиентът трябва да влезе в мобилната версия и да кликне върху банера, гласящ “Свали нашето приложение тук!“.

Приложенията са много леки и ви препоръчваме да използвате тях вместо мобилната версия. Не само спестявате влизането си в браузъра, но и като цяло зареждането в самото приложение става една идея по-бързо.

Efbet апликации за IOS и Android