Bwin България – Най-важната информация за букмейкъра

Bwin
След дълги години отсъствие от българския пазар Bwin най-накрая се завърна. От няколко дни сайта е достъпен в България и всеки желаещ може да си направи регистрация и да се възползва от множеството възможности и промоции на платформата. Тук трябва да отбележим, че освен спортни залози достъпни са и платформите за покер и казино.
Въпреки, че страницата е достъпна на български, регистрационната форма все още е на английски език.  Въпреки това няма какво да притеснява, защото процеса е много улеснен. Единствено имайте в предвид, че полето PIN съответствеа на ЕГН. Минималния депозит и минималната сума за теглене е 20 лв. Като водещ играч в онлайн хазарта Bwin предлага всички добре познати методи за транзакции – директен банков превод, Moneybookers, Neteller, дебитни и кредитни карти и т.н.
Bwin бонус Актуални промоции
Актуалната промоция на Bwin се нарича “Free Bet Mania”. Това е специален всекидневен бонус, който се начислява въз основа на това какви залози сте пуснали през изминалия ден. Може да печелите безплатен залог на стойност до 100 лева всеки ден стига да изпълните определени услови.
А условията са следните – Залозите, които пускате трябва да са с коефициент най-малко 2.50. Залозите могат да се пускат както на сингъл срещи, така и на комбинация от няколко мача. Колкото по-големи суми залагате, толкова по-голям бонус под формата на безплатен залог ще получите на другия ден. Промоцията е валидна всеки ден от 09:00 ч. до 08:59 ч. на другия ден.
Представяме ви таблицата, която показва какъв бонус под формата на безплатен залог ще получите при пускането на определена сума залози:
Bwin Таблица Бонусите под формата на безплатен залог се кредитират в сметките на изпълнелите условията играчи всеки ден след края на съответния период за пускане на залози.