Betfair Регистрация, Депозит и Поставяне на залог

Betfair Регистрация

Регистрирай се в Betfair

Искате да станете част от многомилионната клиентска база на най-голямата компания за спортни залози в света? Искате да се научите как да залагате и правите депозити и тегления? На всичко това ще ви научим в следващите редове. Прочетете ги внимателно и ще знаете как безпроблемно да извървите целия път от отварянето на акаунт до поставянето на първия залог.

Как се открива сметка в Betfair?

За да станете клиент на Betfair не се изисква да плащате някакви пари или да правите каквото и да било друго, освен попълване на регистрационен формуляр, което се прави изцяло онлайн в уеб сайта на букмейкърската къща.

Попълването на този формуляр не е нито бавно, защото в него ще откриете малко повече от една дузина полета, нито трудно, защото въпросните полета са свързани с праволинейни въпроси от сорта на имена, дата на раждане, адрес по лична карта (ако постоянният ви адрес не съвпада с този по личната ви карта, ще трябва да впишете и него), мобилен телефон, ЕГН и парола.

Единствените малко по-завъртяни полета са “Таен въпрос“, “Таен отговор“ и “Промо код“. Тайният въпрос може да бъде за малкото име на баща ви, малкото име на майка ви, първото ви училище или моминското име на майка ви. Важно е да запомните много добре и тайния въпрос, който сте избрали, и особено тайния отговор, който сте дали, тъй като след това при всяко свързване с отдела за обслужване на клиенти ще бъдете помолени да отговорите на тайния си въпрос, като е добре също така и да запомните дали сте изписали отговора на кирилица или латиница.

От друга страна, полето “Промо код“ е важно от гледна точка на това кой бонус искате да използвате – раздел “Спорт“ дава избор измежду две различни промоции за нов клиент, като този избор се прави още при регистрацията, въвеждайки кода на съответната промоция. Какви са двата варианта за депозитен бонус и кореспондиращите им промоционални кодове можете да прочетете в статията на Betfair Бонуси

Как се открива сметка в Betfair?

И така, сметката ви в Бетфеър ще стане готова, след като изпълните следните 3 стъпки:

  • 1-ва стъпка – Кликвате върху “Отвори сметка“. Такъв бутон има на няколко места в началната страница на Бетфеър, а иначе стои постоянно в горния десен ъгъл без значение в коя страница се намирате.
  • 2-ра стъпка – Вписвате съответните данни във всяко едно поле (всички полета са задължителни) и кликвате на “Отвори сметка“ бутона, намиращ се в същата страница.
  • 3-та стъпка – Посещавате електронната с поща и намирате писмото от Betfair, чрез което ще потвърдите регистрацията си.

Как се прави депозит или теглене в Betfair?

Betfair добавяне на средства

Приемаме, че вече имате акаунт и искате да го захраните, за да можете да започнете да се възползвате от добрите си прогнози и паралелно с това да вземете депозитния си бонус. Всичко това ще стане в момента, в който депозирате за първи път, а това е възможно от бутона “Депозит“, намиращ се в горния десен край на сайта.

Betfair депозит на средства

По подразбиране ще се отвори страницата за депозит чрез дебитна или кредитна карта (това е най-популярния метод и поради тази причина е отделен от останалите опции), а в нея ще видите и бутон “Алтернативни методи“. Този бутон ще ви отведе към страницата за депозит чрез epay.bg, банков трансфер, Skrill, Neteller и paysafecard.

Методи за депозит в Betfair

В основното меню на страницата “Депозит“ ще видите раздел “Плащания“. Този раздел представлява падащо меню, част от което е и линка “Тегления“. Страницата за теглене на средства е организирана по същия начин, както “Депозит“ – основната страница е за тегления чрез дебитна и кредитна карта, като има допълнителна страница за алтернативните варианти.

Betfair теглене

Без значение кой метод за депозит или теглене изберете, няма да дадете нито стотинка повече от това, което ще внесете/изтеглите.

Как се прави залог в Betfair?

Залагането в раздел “Спорт“ и “За“ залозите в борсата са като детска игра – добавяте селекция(ите) във фиша, въвеждате сума на залога и потвърждавате.

Малко по-сложно е при “Срещу“ залозите в борсата. При тях, вие не въвеждате сумата на вашия залог, а сумата на залога “За“, който сте готов да приемете (вижте основното ни ревю, ако не знаете какво представляват “За“ и “Срещу“ залозите в борсата), като Betfair автоматично ви извежда каква е вашата печалба и вашето задължение според въведената сума в полето “Сума на залог ЗА“.

Betfair примери на залози "ЗА" и "СРЕЩУ"