Betfair за Андроид и Айфон

Посети сайта на Betfair

В портфолиото на английската борса за залози Betfair има много интересни възможности за залози и допълнителни функции, а различните софтуерни решения за мобилни залози ни помагат по-лесно от всякога да можем да играем и да се възползваме от предложенията от всяка точка на света. Лесният за използване интерфейс и простичкия дизайн спомагат залозите да бъдат толкова забавен процес, колкото можем да ви уверим, че е. Операторът предлага най-различни възможности за мобилни залози, за които ще ви разкажем днес.

Какво мобилни залози предлага Betfair Mobile?

Накратко, възможните варианти за игра от мобилни устройства включват:

  • Стандартна версия за мобилни браузъри
  • По две приложения за Андроид и iOS

Betfair мобилна версия и приложения

Що се отнася до мобилната версия, тук няма нищо нетипично – тя не се различава съществено от мобилните версии на повечето други оператори.

По-интересно е положението при приложенията. От компанията са взели нестандартното решение да изградят две отделни апликации – по една за раздел “Спорт“ и раздел “Спортна борса“.

Това с други думи означава, че, ако искате да залагате и в двете секции на букмейкъра, трябва да свалите две различни апликации. Дали това е най-доброто решение? Нашето мнение е, че щеше да бъде по-удобно двете основни услуги на Betfair да бяха събрани на едно място, но и така не сме кой знае колко затруднени. Още повече, че който иска двете му услуги да бъдат на едно място, винаги може без проблем да използва версията за мобилни браузъри.

Как да използваме мобилната версия и как да свалим приложенията

Използването на мобилната версия не изисква нищо друго освен мобилен браузър, а такъв е инсталиран на всеки един смартфон и таблет. Влизате в браузъра, въвеждате адреса на сайта и готово.

Betfair - Как да използваме мобилната версия и как да свалим приложенията

Когато за първи път влезете в сайта от мобилното ви устройство, ще ви се отвори начална страница, представляваща списък с основните бонуси за нов клиент на букмейкъра (виж Betfair Бонуси). При банера на всеки един бонус има бутон за регистрация, а горе в дясно ще видите бутон “Влез“.

Когато влезете в сметката си, автоматично пред вас ще се отвори раздел “Спорт“, а най-горе в страницата ще се появи линк за изтегляне на апликацията за този раздел. Натиснете върху “Изтегли“, след това на “Инсталирай“, след това на “Продължи“ и тогава ще започне изтеглянето, стига да от настройките да сте оторизирали изтеглянето на апликации от неизвестни източници.

За да свалите другото приложение – “Спортна борса“ – трябва да се върнете в раздел “Спорт“, и да отворите “A-Z Menu“ бутона (намира се най-долу в страницата). Там от категорията “Още от Betfair“ отворете линка за борсата и след това инсталирайте приложението, изпълнявайки същите стъпки, които описахме и за другото приложение.

Нашето мнение за мобилните залози в Betfair

  • Функции – Всички варианти за мобилни залози предлагат на голяма част от функциите на Betfair, включително кеш аут функцията, депозирането и тегленето и т.н., а в допълнение в апликациите има и някои допълнителни екстри като touch ID технологията за влизане в сметката.
  • Графики – Мобилните залози използват същите цветове като десктоп сайта – черно, бяло и жълто – които спомагат всичко да се откроява достатъчно добре, но от друга страна бутоните и текстовете са с по-малък размер в сравнение с мобилните залози в други букмейкъри, което може да е проблем за хора с проблеми със зрението.
  • Използваемост – Нямаме никакви забележки към използваемостта на сайта. Всичко винаги е на едно натискане разстояние благодарение на бутона “A-Z Меню“, от който можем максимално бързо да достигнем до началната страница, страниците на кеш аут услугата, на промоциите, на настройките, както и до предстоящите събития във всеки един от тези около 30 предлагани спорта в програмата на Бетфеър.

Често задавани въпроси

Как се тегли Betfair iOS app?

iOS потребителите няма какво да объркат - влизат в официалния пазар за апликации на Apple, търсят приложението и го изтеглят.

Как се тегли Betfair android app?

Потребителите на Android са малко усложнени от блокирането на хазартни приложения от Google, но това ще ви забави не повече от минутка, защото най-горе в моби уебсайта на Betfair или банер за изтегляне.

Защо има отделни приложения за Спорт и Спортна Борса?

Честно казано - не знаем. Би било по-удобно, ако може да се залага от едно приложение, вместо да се изтеглят две отделни.

Какви функции идват с приложенията?

Приложенията на Betfair в никакъв случаи не страдат от липса на функции. Те предлагат интересни статистики, Кеш Аут, преки предавания и дори логване с Touch ID.

Защо не мога да залагам?

Залозите през приложенията и десктоп сайта са временно спряни поради изтеклия и все още не възобновения лиценз на Betfair пред Държавната комисия по хазарта.

Коефициентите подлежат на промяна