Betfair бонус код – €100 след депозит – Diselbet

Betfair Вземи Бонуса

Посети сайта на Betfair

За всички, които се интересуват от бонус офертите в Betfair, сега ще се опитаме да ви представим всяка една от тях по отделно. Тъй като офертите са доста, ще ги разделим по няколко основни категории – бонуси за нови клиенти и бонуси за съществуващи клиенти + бонуси за спортната борса и бонуси за букмейкърския раздел.

Бонуси за нов клиент

Бонус за нов клиент в “Спортна Борса“

Промоцията, която се полага на всеки нов клиент в Betfair, е една от нашите най-любими оферти в букмейкърската индустрия заради простите й правила и липсата на каквито и да е допълнителни условия.

Офертата е със следните правила:

Вашият първи залог в борсата за минимум €20, направен в първите 7 дни след регистрацията, ще бъде напълно безрисков. Това означава, че ако залогът загуби, букмейкърът ще възстанови €20 по сметката ви без да има никакви условия за превъртане към тези пари.

Betfair Заложи €20 и вземи €20 бонус

Съветваме ви да подберете внимателно първия си залог. Често срещана практика сред по-умните играчи е да направят рисков първи залог (тоест, такъв с по-голям коефициент), което да увеличи шанса да се възползват от възстановяването на тези 20 евро и в същото време да им гарантира голяма печалба в случай на успех. Няма смисъл да правите залог на 1.10 коефициент, който почти сигурно ще излезе.

Бонуси за нов клиент в раздел “Спорт“

Освен бонуса за борсата, всеки един нов играч може да вземе и един бонус за букмейкърската част на Betfair. Интересното е, че компанията предлага две напълно различни оферти, като клиентът сам трябва да избере коя от тях предпочита.

Това трябва да стане преди регистрацията, тъй като при попълване на бланката за регистрация ще трябва да попълните поле за промоционален код. Всяка една от тези две оферти има свой промоционален код. Изберете си по-удачната оферта от вашата гледна точка, копирайте промоционалния код, който ще видите в следващите редове, и го сложете в съответното поле при регистрацията си.

Заложи €20 и вземи €20 бонус – промоционален код “ZSKACC“

Betfair бонус - Заложи €20 и вземи €20

Тази оферта ви предлага бонус в размер на €20 след първия ви залог за същата сума.

Хубавото на този бонус е, че ще го получите без значение дали залогът ви е печеливш или не, за разлика от бонуса в спортната борса. Лошото е, че този бонус от €20 подлежи на превъртане.

Превъртането в случая означава да направите залози за общо €60 при коефициент не по-малко от 1.60, като се броят единствено залозите в “Спорт“ раздела.

Бонус Спорт до €100 – промоционален код “ZBAF01“

Betfair Бонус Спорт до €100 – промоционален код “ZBAF01“

Доста по-завъртяна, нетипична и дори, може да се каже, леко объркваща е другата оферта. При нея, общата сума, която можете да вземете, е 100 евро, но тези пари не се дават наведнъж.

Условията на сделката са такива, че получавате по €10 безплатен залог за всеки свой пети приключен залог на стойност €5 или повече. Общо 10 пъти можете да вземете по €10 безплатен залог по този начин и така общата сума достига до заветните €100.

Коя от двете оферти в раздел “Спорт“ ще изберете трябва да зависи най-вече от стила на вашите залози. Ако обичате да правите чести залози със суми от порядъка €5-10, може би второто предложение ще е по-изгодно за вас. От друга страна, ако няма да бъдете толкова активни, по-добрият вариант е да предпочетете първия вариант, при който трябва да поставите единичен залог на стойност 20 евро.

Всички оферти за нов клиент на Betfair имат няколко общи условия:

  • Регистрацията трябва да е българска
  • Не трябва да сте имали акаунт в Бетфеър до сега
  • Не трябва да депозирате чрез Skrill, Epay или Neteller

Промоции за съществуващи клиенти

Промоции за съществуващи клиенти в раздел “Спортна борса“

Betfair До €10 безрисков залог "Срещу"

В различни периоди от годината Betfair добавя по няколко промоции за борсата, но към момента на съставянето на статията има само една промоция и тя е връщане на първия ви залог “Срещу“ в борсата до максимум €10, ако този залог загуби.

Офертата е много подобна на бонуса за нов клиент в борсата, само че е специално предназначена за “Срещу“ залозите, за които ви обяснихме какво представляват в главното ревю на Бетфеър.

Промоции за съществуващи клиенти в раздел “Спорт“

Betfair Промоции за съществуващи клиенти в раздел “Спорт“

Бонусите за настоящи клиенти в букмейкърския раздел включват:

  • 10 евро бонус всяка седмица при заложени най-малко 25 евро през изминалите седем дни (подлежи на превъртане)
  • Промоция за злощастно загубени баскетболни залози (важи само през активния спортен сезон)
  • Различни оферти за предстоящи мачове и водещи лиги