Посети Betfair

Betfair.com

Betfair е една от най-големите компании в сферата на онлайн залозите в света. Тя е основана през 2000 г. от Едуард Рей, който преди това се е занимавал професионално със спортни залози и с разработка на софтуер. На Рей първи му хрумва идеята да разчупи досегашния модел на букмейкърските къщи и да даде на клиентите си алтернативен начин за поставяне на залози. Така се ражда борсата за залози Betfair, която е известна като първото място в света, където играчите могат да залагат един срещу друг, а не само и единствено срещу букмейкърската къща.

Ревю и мнение:

През първите 13 години на своето съществуване, сайтът работи само като борса за залози, в която единственият начин за поставяне на залози е срещу другите играчи в борсата. Това продължи до 2013 г., когато компанията пусна паралелно и традиционна букмейкърска къща. Така, днес Betfair има два отделни и независими един от друг раздела – в единият можем да залагаме с фиксирани коефициенти (по същия начин, по който можем да залагаме във всички останали бетинг сайтове), а в другия залозите си поставяме в специалната борса, в която на една платформа се събират играчи с различно мнение за изхода от спортни събития, които залагат помежду си.

През септември 2015 г., Betfair Group PLC. и ирландският букмейкър Paddy Power обявиха намерение за обединение, което бе завършено на 2 февруари 2016 г. Новата обща компания се нарича Paddy Power Betfair, като тя моментално се превърна в най-мощната компания за спортни залози в света (общата компания се оценява на около 12 млн. щатски долара). Обединението обаче няма никаква значение за българските играчи, тъй като двата сайта не се обединиха в един (Betfair и Paddy Power продължават да работят отделно един от друг), а в България лиценз има единствено Betfair.

За разлика от други компании, които предпочитат сивите пазари, този британски хазартен оператор работи почти изцяло на регулираните пазари и над 96% от общите му приходи идват от регулираните пазари на Обединеното кралство, Ирландия, Австралия, някои щати на САЩ, Испания, Италия, Дания, Румъния, Малта, Гибралтар и, разбира се, България. В България, лицензът бе издаден през 2014 г., което превърна компанията в едва втората лицензирана от Държавната комисия по хазарта у нас.

Лицензът, който получи Betfair от комисията по хазарта през 2014 г., важеше единствено за двата вида спортни залози в компанията (с фиксирани коефициенти и в борсата) и положението остана в този си вид и до днес. Това означава, че другите услуги на хазартния оператор като казино, покер и бинго не са част от версията за България на компанията. Това определено е в наш ущърб, тъй като и тези й услуги са с много високо качество, но това не променя факта, че този сайт може да бъде чудесен избор за всички играчи, чиито приоритет са спортните залози.

В тази статия ще ви покажем всичко, което може да ви интересува относно играта в букмейкъра – как да се регистрирате, как да депозирате, какви бонуси можете да вземете, как да се свържете с отдела за поддръжка на клиентите и, разбира се, всичко за самите му спортни залози.

Как да се регистрираме в Betfair?

Едва ли регистрацията в Betfair ще ви затрудни по какъвто и да е начин, стига да не използвате за първи път компютър, но все пак сега ще ви покажем етап по етап как да си отворите сметка в този британски букмейкър за нула време.

На първо място, трябва да влезете в сайта му, което може да стане през линка от страницата, която четете в момента. Там ще видите бутон с бял текст на черен фон “Отвори сметка“. Този бутон ще отвори в браузъра ви нова страница, от която ще можете да свършите всичко необходимо за регистрацията.

Betfair бутон за регистрация

В страницата ще видите различни полета за лични данни, изискващи попълването на неща като имена, дата на раждане, националност, адрес, селище или град, пощенски код и вашият ЕГН номер. Трябва да знаете, че е много важно всичките тези полета да бъдат попълнени точно по начина, по който са във вашата лична карта. За повечето от тях е ясно, че няма как да сбъркате, но ви съветваме да вземете личната си карта и да препишете адреса си, защото там има най-често разминавания, тъй като много хора не знаят точно как е записан адресът им в документа за самоличност. За максимално удобство на клиентите си, при натискането върху някое поле на екрана ви автоматично ще се покаже точно къде в личната карта се съдържа нужната информация, ако някой случайно не знае.

Другите полета включват данни за контакт – имейл адрес и мобилен телефон, избор на парола и таен въпрос и отговор. Има също така и поле за промо код, но за него ще ви разкажем малко по-надолу в това ревю и в статията ни Betfair Бонуси.

Betfair Регистрация

Регистрирай се в Betfair

Искате да станете част от многомилионната клиентска база на най-голямата компания за спортни залози в света? Искате да се научите как да залагате и правите депозити и тегления? На всичко това ще ви научим в следващите редове. Прочетете ги внимателно и ще знаете как безпроблемно да извървите целия път от отварянето на акаунт до поставянето на първия залог.

Как се открива сметка в Betfair?

За да станете клиент на Betfair не се изисква да плащате някакви пари или да правите каквото и да било друго, освен попълване на регистрационен формуляр, което се прави изцяло онлайн в уеб сайта на букмейкърската къща.

Попълването на този формуляр не е нито бавно, защото в него ще откриете малко повече от една дузина полета, нито трудно, защото въпросните полета са свързани с праволинейни въпроси от сорта на имена, дата на раждане, адрес по лична карта (ако постоянният ви адрес не съвпада с този по личната ви карта, ще трябва да впишете и него), мобилен телефон, ЕГН и парола.

Единствените малко по-завъртяни полета са “Таен въпрос“, “Таен отговор“ и “Промо код“. Тайният въпрос може да бъде за малкото име на баща ви, малкото име на майка ви, първото ви училище или моминското име на майка ви. Важно е да запомните много добре и тайния въпрос, който сте избрали, и особено тайния отговор, който сте дали, тъй като след това при всяко свързване с отдела за обслужване на клиенти ще бъдете помолени да отговорите на тайния си въпрос, като е добре също така и да запомните дали сте изписали отговора на кирилица или латиница.

От друга страна, полето “Промо код“ е важно от гледна точка на това кой бонус искате да използвате – раздел “Спорт“ дава избор измежду две различни промоции за нов клиент, като този избор се прави още при регистрацията, въвеждайки кода на съответната промоция. Какви са двата варианта за депозитен бонус и кореспондиращите им промоционални кодове.

Как се открива сметка в Betfair?

И така, сметката ви в Бетфеър ще стане готова, след като изпълните следните 3 стъпки:

 • 1-ва стъпка – Кликвате върху “Отвори сметка“. Такъв бутон има на няколко места в началната страница на Бетфеър, а иначе стои постоянно в горния десен ъгъл без значение в коя страница се намирате.
 • 2-ра стъпка – Вписвате съответните данни във всяко едно поле (всички полета са задължителни) и кликвате на “Отвори сметка“ бутона, намиращ се в същата страница.
 • 3-та стъпка – Посещавате електронната с поща и намирате писмото от Betfair, чрез което ще потвърдите регистрацията си.

Как се прави депозит или теглене в Betfair?

Betfair добавяне на средства

Приемаме, че вече имате акаунт и искате да го захраните, за да можете да започнете да се възползвате от добрите си прогнози и паралелно с това да вземете депозитния си бонус. Всичко това ще стане в момента, в който депозирате за първи път, а това е възможно от бутона “Депозит“, намиращ се в горния десен край на сайта.

Betfair депозит на средства

По подразбиране ще се отвори страницата за депозит чрез дебитна или кредитна карта (това е най-популярния метод и поради тази причина е отделен от останалите опции), а в нея ще видите и бутон “Алтернативни методи“. Този бутон ще ви отведе към страницата за депозит чрез epay.bg, банков трансфер, Skrill, Neteller и paysafecard.

Методи за депозит в Betfair

В основното меню на страницата “Депозит“ ще видите раздел “Плащания“. Този раздел представлява падащо меню, част от което е и линка “Тегления“. Страницата за теглене на средства е организирана по същия начин, както “Депозит“ – основната страница е за тегления чрез дебитна и кредитна карта, като има допълнителна страница за алтернативните варианти.

Betfair теглене

Без значение кой метод за депозит или теглене изберете, няма да дадете нито стотинка повече от това, което ще внесете/изтеглите.

Как се прави залог в Betfair?

Залагането в раздел “Спорт“ и “За“ залозите в борсата са като детска игра – добавяте селекция(ите) във фиша, въвеждате сума на залога и потвърждавате.

Малко по-сложно е при “Срещу“ залозите в борсата. При тях, вие не въвеждате сумата на вашия залог, а сумата на залога “За“, който сте готов да приемете, ако не знаете какво представляват “За“ и “Срещу“ залозите в борсата), като Betfair автоматично ви извежда каква е вашата печалба и вашето задължение според въведената сума в полето “Сума на залог ЗА“.

Betfair примери на залози "ЗА" и "СРЕЩУ"

Попълнете всяко поле, проверете след това всяко едно от тях за допуснати печатни грешки и натиснете жълтия бутон “Отвори сметка“. Секунди след това ще получите съобщение на електронната си поща, което съдържа линк за активиране на сметка и бюлетин с различни други полезни информации за предстоящите ви залози в сайта и наличните възможности пред вас.

Как да направим депозит в Betfair?

Захранването на вашата сметка в букмейкърската къща Betfair е възможно от бутона “Депозит“, който се намира някъде там, където преди да се регистрирате стоеше бутонът за депозит.

Букмейкърът предлага различни методи за депозит, като в следващите редове ще ви разкажем как да депозирате чрез всеки един от тях.

Основният метод за извършване на транзакции в този букмейкър са дебитните и кредитните карти и страницата за депозит чрез него ще се отвори автоматично при натискането на бутона “Депозит“. Ако ще депозирате за първи път чрез вашата карта, трябва да натиснете на линка “Добавяне на карта“ и в появилия се прозорец да попълните номера на картата и срокът й на валидност. Това е необходимо само при първият депозит, а софтуерът на сайта ще я запомни за следващите ви транзакции. Само €6 е минималният депозит с банкова карта, такси няма, а обработването се извършва моментално – няма какво повече да се иска като удобство и възможности при депозирането в един букмейкър.

Betfair методи за разплащане

В същата страница ще видите и бутон “Алтернативни методи“, откъдето ще можете да изберете една от следните опции:

 • Neteller – При депозитите с Neteller трябва да въведете ID на сметка или имейл, заедно с идентификатор за защита. Времето за обработване и размерът на таксата също са равни на нула, но тук имаме по-висока максимална сума за депозиране – €15.
 • Skrill – При депозитите чрез системата на Skrill трябва да внесете поне €10, като от вас се изисква да въведете единствено имейла, с който сте регистрирани в Skrill, и след това ще бъдете пренасочени към страницата на тази платформа за интернет разплащания
 • Epay.bg – Чрез българската система за онлайн разплащания Epay можете да внесете най-малката възможна сума – само €5. Процесът на депозиране по този начин преминава през въвеждане на сумата на транзакцията, след това бивате прехвърляни към сайта на Epay.bg за удостоверяване на данните ви и за потвърждение на превода.
 • Банков трансфер – В страницата за депозит чрез банков трансфер, букмейкърската къща ще ви предостави пълните данни за банковия превод, който трябва да направите. Можете да изберете измежду превод към българска банка в български лева и превод към английска банка в евро. Това е единственият разплащателен метод, при който парите няма да постъпят незабавно в сметката ви в Betfair – можете да очаквате забавяне в рамките на пет дни. Имайте предвид, че вашата банкова сметка трябва да бъде със същото име, с което е акаунтът ви в бетинг сайта, за да бъде приета транзакцията. Поне €15 трябва да внесете, ако изберете този разплащателен метод.
 • Paysafecard – При този не до там популярен в България онлайн разплащателен метод депозитите протичат по същия начин, както при депозитите чрез Epay.bg, с единствената разлика, че минималната сума тук е €10.

Залози в “Спортна Борса“

Ще започнем анализа си на спортните залози в Betfair с представяне на борсата за залози. Секцията за залози в борсата продължава да бъде далеч по-използваният вариант от клиентите на компанията заради редицата си предимства, които започват от по-високите коефициенти и печалби и стигат възможността да правят един изцяло нов вид залог, който по същество може да се определи като “залог против сбъдването на даден залог“.

Борсата на британския оператор успя да се утвърди като едноличен лидер сред всички борси на пазара. През годините, много компании видяха колко голям е интересът на хората към този вид залози и създадоха свои борси, но нито една от тях не успя поне да се доближи до равнището, на което е Betfair. Уточняваме това, защото за една борса е от изключително голямо значение да има много играчи, за да може да имаме срещу кого да поставим залозите си на всеки един пазар. Докато при по-малките борси активност има само на водещите пазари за най-големите мачове, то тук на почти всеки пазар има желаещи да заложат парите си. При това, активността е висока не само в часовете преди началото на събитието, а дни и понякога дори седмици преди това.

Betfair Залози в “Спортна Борса“

Поставянето на залози в борсата е много приятно, но не толкова лесно в началото, докато свикнете със системата. За да ви обясним как стават залозите в борсата, трябва да започнем с това какви са двата вида залог, които могат да се правят в нея:

 • Залог “За“ – Например, ако заложите “За“ това Кристиано Роналдо да стане голмайстор на Световното първенство, вие ще спечелите в случай, че португалецът успее наистина да стане голмайстор на шампионата. “За“ залозите са същите като залозите, които сте поставяли в другите букмейкърски къщи, в които до момента сте играли.
 • Залог “Срещу“ – Например, ако заложите “Срещу“ това Роналдо да бъде голмайстор на Световното, вие ще спечелите ако голмайстор стане всеки друг, но не и Роналдо. Тоест, вие залагате за това Роналдо да НЕ стане голмайстор на шампионата.

Системата на борсата за залози работи така, че събира играчи с противоположно мнение за даден пазар, които се обзалагат помежду си. В нашия пример, едните играчи мислят, че Роналдо ще стане голмайстор, а другите смятат, че той няма да стане.

От прочетеното до момента вероятно вече ви става ясно, че коефициентите в борсата не се определят от Betfair, а от самите играчи на пазарен принцип.

Как се поставят самите залози? Да вземем за пример пазара за това Кристиано Роналдо да бъде голмайстор да Световното. Когато влезете на страницата за залози за голмайстор на турнира, до името на CR7 ще видите общо 6 коефициента.

Първите 3 от тях са за “За“ залози, като най-високият коефициент, на който можете да заложите към момента, е оцветен в синьо. Следващите три коефициента са за “Срещу“ залози, като най-ниският коефициент, при който можете да приемете моментално залог, е оцветен в червено. Под всеки един коефициент е показана максималната сума, която можете незабавно да заложите на тази ставка.

В случай, че най-добрият коефициент към момента не ви устройства, можете да предложите по-изгодна за вас ставка, но в такъв случай ще трябва да изчакате някой да се съгласи на нея, а това ще стане чак когато за този “някой“ предложеният от вас коефициент стане най-изгоден за него. Това е пазарният принцип, за който стана на въпрос.

А, тъй като коефициентите се определят на пазарен принцип, без намеса от организатора, това означава, че отпада т.нар. “марж на печалба“, който традиционните букмейкъри добавят към коефициентите, за да са сигурни, че ще излязат на печалба.

Това, от което Betfair извлича своята печалба, е една скромна комисионна, която се взима от печелившите фишове. Равнището на тази комисионна за българския пазар е равна на 6,5% от “чистата“ печалба, а “чистата“ печалба е равна на общата печалба минус сумата на залога.

Пример:

 • Имаме печеливш залог за 100 лв. на 3.50 коефициент.
 • Общата печалба е 100 х 3,50 лв. = на 350 лв.
 • Чистата печалба е 350 – 100 лв. = 250 лв.
 • Комисионната е 6,5% от 250 лв., което е равно на 16,25 лв.

Мнението на играчи от цял свят, включително и нашето мнение, е, че печалбите от залозите в Betfair остават по-високи от тези в традиционния букмейкър дори и след комисионната. А още по-хубавото е, че комисионната не е фиксирана, като 6,5% е единствено горната й граница. С времето можете да я свалите с до 40%, като с колко ще ви бъде намалена тя зависи от обема на залозите, които поставяте – колкото повече залози, толкова по-ниска комисионна.

Залози в “Спорт“

Създаденият през 2013 г. раздел със създадени от букмейкъра коефициенти – “Спорт“ – в Betfair се развива непрестанно от създаването си и днес вече включва около 30 различни спорта, с които може да се нареди сред най-всеобхватните букмейкъри в Европа. От футбол и тенис, през снукър и конни надбягвания до нетбол и келтски игри – почти няма спорт на света, който да не предлага в програмата на раздел “Спорт“.

Betfair спортен раздел

Този раздел обаче има два сериозни минуса. Първият е, че подредбата на спортовете, лигите и събитията в него е доста нестандартна, което е може би търсен ефект от компанията, но по наше мнение е също така и не особено удобна, особено в началото в периода на адаптация. Дори и след като свикнете с навигацията из раздела, едва ли ще се чувствате достатъчно комфортно при поставянето на залозите. Такъв проблем няма в “Спортна борса“, където всичко е доста по-добре подредено.

Другият проблем са коефициентите. Те със сигурност не са най-ниските на пазара, но със също толкова голяма сигурност не могат да се мерят с коефициентите в борсата за залози и в други топ бетинг сайтове.

Ще вземем за пример ставките за един от двубоите, които откриваме в програмата с предстоящи футболни мачове в момента на съставянето на ревюто. В Betfair Спорт, ставките за срещата бяха 2.37 – 3.40 – 2.87.

В същото време, ставките за същия мач в борсата бяха 2.50 – 3.50 – 2.95. Дори и като извадим комисионната от уравнението, печалбата от борсата отново би била по-висока в сравнение с букмейкърската част.

Betfair Залози в “Спорт“

Истината е, че раздел “Спорт“ в Бетфеър никога не е бил разработван с идеята да се превърне в основен раздел. Неговото предназначение винаги е било да дава допълнителна опция на играчите в борсата и то най-вече в случаите, когато в борсата няма достатъчно желаещи да заложат на някой пазар и поради тази причина за него не се сформира достатъчно ликвидност.

Тези случаи обаче са редки, така че нашият съвет е да играете най-вече в спортната борса, а услугата за спортни залози с фиксирани коефициенти да използвате само в краен случай или когато искате да вземете някой бонус, който е предвиден само за нея.

Залози на живо

Betfair Гледай спорт на живо

И двата раздела на Betfair предлагат услуга за лайв залози, в която много често ще можете да избирате измежду над 100 събития в един момент. Толкова голямо разнообразие от залози на живо предлагат наистина много малко букита.

Трябва обаче да отбележим, че толкова много мачове на живо се предлагат само в “Спорт“ раздела, докато в “Спортна борса“ събитията са ограничени само до по-популярните мачове.

Това е и напълно нормално за всяка една борса, тъй като, както вече стана ясно, за пазарите в една борса е много важно да има желаещи да залагат. Ясно е, че едва ли ще има много желаещи да поставят залози на двубои от четвъртата дивизия на Исландия, втората женска дивизия на Дания или пък на първенството на Етиопия (да, такива мачове наистина се предлагат в секцията за залози на живо в букмейкърския раздел!) и затова от компанията са преценили изобщо да не добавят такива срещи за залози на живо в своята борса. В борсата обаче ще откриете всички елитни и втори лиги в европейските футболни първенства, всички тенис турнири от Challenger сериите и нагоре, големите баскетболни и волейболни първенства по света и така нататък.

Betfair Залози на живо

Ръка за ръка със залозите на живо в Betfair върви и една от най-добрите услуги за лайв стрийминг на пазара, в която ще откриете следните лиги от отделните спортове:

 • Футбол – Първенствата на Италия, Германия, Испания и още десетки елитни футболни лиги от Европа и Америка.
 • Тенис – ATP 1000 series, WTA Premier, ATP 500 series, ATP 200 series, WTA International, Davis Cup и други
 • Баскетбол – Букмейкърът има правата да излъчва най-голямото баскетболно първенство в света – НБА, заедно с редица големи европейски шампионати като това на Италия и Испания
 • Още десетки мачове всеки ден от спортове като волейбол, хрътки, конни надбягвания, снукър, голф, хокей на лед, дартс, крикет, ръгби, хандбал, боулс и други.

Кеш Аут

Betfair примери за Cash Out

Кеш Аут-ът също е функция, която ще намерите и в “Спорт“, и в “Спортна борса“.

За всеки един от мачовете в “Спортна борса“ можете да затворите залога си, докато в “Спорт“ ще откриете мачовете с налична такава възможност в страницата “Cash Out“.Също така, залозите, за които опцията е отворена, ще имат специална иконка, от която също ще можете да се ориентирате дали затварянето ще бъде възможно или не.

Kak работи Cash Out в Betfair

Възползването от функцията става като влезете в страницата на “Cash Out“ и намерите поставения от вас залог, на който искате да сложите край. Там ще видите възможност както да затворите цялата сума на залога си, така и само част от нея. Ако искате да оставите част от своя залог в игра, просто плъзнете плъзгача до сумата, която искате да затворите.

Бонуси

Betfair има голямо разнообразие от различни бонуси, но всяка една от офертите на британския хазартен оператор е предназначена за само един от двата раздела, като може да се каже, че разпределението на офертите е по равно за “Спорт“ и “Спортна борса“.

Betfair бонуси

Бонусите включват €100 бонус за нов клиент в “Спорт“, €20 безрисков залог в “Спортна борса, бонуси при залози на живо, бонуси при залози с комбинации и други.

Betfair Вземи Бонуса

Посети сайта на Betfair

За всички, които се интересуват от бонус офертите в Betfair, сега ще се опитаме да ви представим всяка една от тях по отделно. Тъй като офертите са доста, ще ги разделим по няколко основни категории – бонуси за нови клиенти и бонуси за съществуващи клиенти + бонуси за спортната борса и бонуси за букмейкърския раздел.

Бонуси за нов клиент

Бонус за нов клиент в “Спортна Борса“

Промоцията, която се полага на всеки нов клиент в Betfair, е една от нашите най-любими оферти в букмейкърската индустрия заради простите й правила и липсата на каквито и да е допълнителни условия.

Офертата е със следните правила:

Вашият първи залог в борсата за минимум €20, направен в първите 7 дни след регистрацията, ще бъде напълно безрисков. Това означава, че ако залогът загуби, букмейкърът ще възстанови €20 по сметката ви без да има никакви условия за превъртане към тези пари.

Betfair Заложи €20 и вземи €20 бонус

Съветваме ви да подберете внимателно първия си залог. Често срещана практика сред по-умните играчи е да направят рисков първи залог (тоест, такъв с по-голям коефициент), което да увеличи шанса да се възползват от възстановяването на тези 20 евро и в същото време да им гарантира голяма печалба в случай на успех. Няма смисъл да правите залог на 1.10 коефициент, който почти сигурно ще излезе.

Бонуси за нов клиент в раздел “Спорт“

Освен бонуса за борсата, всеки един нов играч може да вземе и един бонус за букмейкърската част на Betfair. Интересното е, че компанията предлага две напълно различни оферти, като клиентът сам трябва да избере коя от тях предпочита.

Това трябва да стане преди регистрацията, тъй като при попълване на бланката за регистрация ще трябва да попълните поле за промоционален код. Всяка една от тези две оферти има свой промоционален код. Изберете си по-удачната оферта от вашата гледна точка, копирайте промоционалния код, който ще видите в следващите редове, и го сложете в съответното поле при регистрацията си.

Заложи €20 и вземи €20 бонус – промоционален код “ZSKACC“

Betfair бонус - Заложи €20 и вземи €20

Тази оферта ви предлага бонус в размер на €20 след първия ви залог за същата сума.

Хубавото на този бонус е, че ще го получите без значение дали залогът ви е печеливш или не, за разлика от бонуса в спортната борса. Лошото е, че този бонус от €20 подлежи на превъртане.

Превъртането в случая означава да направите залози за общо €60 при коефициент не по-малко от 1.60, като се броят единствено залозите в “Спорт“ раздела.

Бонус Спорт до €100 – промоционален код “ZBAF01“

Betfair Бонус Спорт до €100 – промоционален код “ZBAF01“

Доста по-завъртяна, нетипична и дори, може да се каже, леко объркваща е другата оферта. При нея, общата сума, която можете да вземете, е 100 евро, но тези пари не се дават наведнъж.

Условията на сделката са такива, че получавате по €10 безплатен залог за всеки свой пети приключен залог на стойност €5 или повече. Общо 10 пъти можете да вземете по €10 безплатен залог по този начин и така общата сума достига до заветните €100.

Коя от двете оферти в раздел “Спорт“ ще изберете трябва да зависи най-вече от стила на вашите залози. Ако обичате да правите чести залози със суми от порядъка €5-10, може би второто предложение ще е по-изгодно за вас. От друга страна, ако няма да бъдете толкова активни, по-добрият вариант е да предпочетете първия вариант, при който трябва да поставите единичен залог на стойност 20 евро.

Всички оферти за нов клиент на Betfair имат няколко общи условия:

 • Регистрацията трябва да е българска
 • Не трябва да сте имали акаунт в Бетфеър до сега
 • Не трябва да депозирате чрез Skrill, Epay или Neteller

Промоции за съществуващи клиенти

Промоции за съществуващи клиенти в раздел “Спортна борса“

Betfair До €10 безрисков залог "Срещу"

В различни периоди от годината Betfair добавя по няколко промоции за борсата, но към момента на съставянето на статията има само една промоция и тя е връщане на първия ви залог “Срещу“ в борсата до максимум €10, ако този залог загуби.

Офертата е много подобна на бонуса за нов клиент в борсата, само че е специално предназначена за “Срещу“ залозите, за които ви обяснихме какво представляват в главното ревю на Бетфеър.

Промоции за съществуващи клиенти в раздел “Спорт“

Betfair Промоции за съществуващи клиенти в раздел “Спорт“

Бонусите за настоящи клиенти в букмейкърския раздел включват:

 • 10 евро бонус всяка седмица при заложени най-малко 25 евро през изминалите седем дни (подлежи на превъртане)
 • Промоция за злощастно загубени баскетболни залози (важи само през активния спортен сезон)
 • Различни оферти за предстоящи мачове и водещи лиги

Мобилни залози

Betfair Мобилни залози

Британският бетинг оператор се е погрижил за своите използващи мобилни устройства клиенти и предлага приложения, от които можете да залагате, да депозирате и теглите пари, да гледате мачовете на живо, да взимате и използвате полагащите ви се бонуси и всичко останало.

В Betfair Mobile ще разберете всичко за мобилните приложения на Betfair – защо предлага две приложения, с кои мобилни операционни системи работят приложенията, как да ги свалим, можем ли да играем директно от браузъра и така нататък.

Партньорска програма

http://affiliates.betfair.com/

Betfair партньорска програма - Affiliates

Клиентите на Betfair могат да станат и нейни партньори, което ще им носи доживотни печалби от привлечените от тях играчи, като тези печалби могат да достигнат до 30% от спортните приходи на компанията от привлечените играчи.

Betfair Партньорски планПартньорската програма на Betfair може да представлява особен интерес за всички собственици на сайтове, чиито потребители е вероятно да имат интерес към залаганията на спорт. Естествено, най-подходящите такива сайтове са тези на спортна тематика.

За разлика от повечето партньорски програми, печалбите от които се увеличават с времето, при Betfair положението е точно обратното – новите афилиейти стартират с уникалната 30%-ова комисионна за борсата през първата си година, която намалява с по 5% през следващите години и така достига до нивото от 15%, на което се задържа до края на петата година. Що се отнася до приходите на оператора от залозите в раздел “Спорт“, там комисионната е фиксирана на 30% и тя е доживотна!

Поддръжка на клиентите

Както повечето големи оператори в България, Бетфеър предлага три метода за връзка с екипа на компанията:

 • Денонощен чат на живо
 • Обаждане на 00359 2491 7755 между 12 и 20 часа всеки ден
 • Имейл, който изпращате от страницата “Свържете се с нас“, а отговорите получавате на вашата електронна поща

Betfair Поддръжка на клиентите

Често задавани въпроси

Какво стана с Betfair?

Лицензът на Betfair за България изтече и компанията има забавяне с подновяването му. Заради това в момента не можете да залагате в сайта.

Кога ще пуснат отново Betfair?

Трудно е да се отговори на този въпрос, но от компанията обещават да възобновят залозите в България веднага след подновяването на лиценза.

Имам пари в сметката - какво да правя?

Докато сайтът не приема залози от българи, то продължава да е възможно да се влезе в сайта и да се изтеглят останалите средства, така че няма място за притеснение.

Какво е специалното на Betfair?

Уникалното в услугите на Betfair е борсата за залози - тоест, залози срещу други потребители. Тя е много популярна и в нея се залагат милиони всеки ден.

Какви са предимствата на борсата?

Играчите в борсата по принцип получават по-високи коефициенти, а и тотално отпада шансът да бъдете лимитирани поради големи печалби. Повечето играчи обаче отчитат възможността за залози “СРЕЩУ“ като най-големият бонус от играта в борсата.

Коефициентите подлежат на промяна