Прогнози за мачовете във вторник – 31-ви Май


ПАОК – Панатинайкос
вторник 31-ви май 20:15

От този сезон регламента в гръцката супер лига е по-различен. Отборите от 2-ро до 5-то място играят помежду си, за да определеят разпределението на евроквотите в Шампионска лига и Лига Европа. Отбора на Димитър Бербатов ПАОК Солун се представя най-добре до момента и с 3 победи и 2 равенства заема първото място от тези 4 отбора, даващо право на участие в Шампионска лига. Това е последния мач и е от голямо значение и за двата отбора. На ПАОК им стига и равенство, за да си гарантират 1-то място. Панатинайкос пък трябва да търси победа на всяка цена, ако иска да играе в Шампионска лига.

Прогноза Х2
Коефициент  1.57 от Betfair

barbosa_aek_web-thumb-large

Паниониос – АЕК
вторник 31-ви май 20:15

Домакините от Паниониос се намират на последно място в символичната група от 4 отбора и ще започнат най-рано участето си в Лига Европа.  Паниониос спечели само 1 точка от пет мача и тя дойде още в първия кръг при домакинството на Панатинайкос. От тогава до сега Паниониос има 4 поредни загуби като дори не са успели да отбележат гол. Гостите от АЕК  се намират на 3-то място и нямат никакъв шанс да се преборят за първото място, даващо право на участие в Шампионска лига. Това може да накара гостите да дадат почивка на някои от основните си футболисти с цел да ги запазят за предстоящите сблъсъци в Лига Европа.

Прогноза 1Х
Коефициент 1.57 от Bet365

trapani-spezia

Трапани – Специя
вторник 31-ви май 21:30

Отборите на Трапани и Специя трябва да определят кой ще бъде първия финалист за двубоя, който ще определи трятия отбор, който от другия сезон ще се присъедени към Серия А. Трапани направи решаваща крачка към финала, след като в първата среща записа победа над Специя с 1:0 като гост. Това без съмнение ги превръща в фаворит за спечелване на сблъсъка. Това бе 3-та поредна победа над Трапани над Специя. Предишните 2 успеха бяха с 5:1 като домакин и с 2:1  като гост. Трапани определено има предимство над Специя в последната година и най-логичното нещо е да запише домакинска победа и да се класира безпроблемно за финала.

Прогноза 1
Коефициент 2.35 от Efbet

Коефициентите подлежат на промяна
Последни прогнози на сайта

Site Footer

Sliding Sidebar