Обосновани прогнози за четвъртък 30-ти Юни


Полша – Португалия
четвъртък 30-ти юни 22:00

След 2 дена пауза дойде момента за изиграването на четвъртфиналите на Евро 2016. Първата среща противопоставя отборите на Полша и Португалия. Поляците стигнаха до тази фаза на надпреварата след като надделяха над Швейцария, след изпълнение на дузпи. Португалците пък се справиха много трудно срещу Хърватска и се измъкнаха с гол в 117-та минута. Поляците имат много силна защита и са допуснали само 1 гол до сега. Поляците определено имат предеимство в последните си двубои с Португалия. Последните 5 срещи между тези два отбора са завършили с 2 победи за Полша, 2 равенства и само 1 победа за Португалия.

Прогноза 1Х
Коефициент 1.67 от Bet365

beroe -rudnik

Берое – Радник Бийелина
четвъртък 30-ти юни 20:30

Дойде момента българските отбори да стартират своето участие в турнира Лига Европа. Завършилия на 3-то място в първенството отбор на Берое Стара Загора посреща в първата си среща носителя на купата на Босна и Херцеговина Радник. Старозагорци се разделиха с много основни състезатели след края на шампионата и сега дефакто са почти изцяло подновен отбор. Времето за подготовка бе много кратко и затова не би трябвало да има кой знае какви очаквания към беройци в тази среща. Все пак немалка част от ядрото на отбора, най-вече в защита остана. Съветваме ви да потърсите залог за по-малко голове в срещата.

Прогноза Под 2.5 гола
Коефициент 1.70 от Betfair

slavia

Славия София – Заглебие
четвъртък 30-ти юни 19:30

Другия български представител в турнира Лига Европа Славия нямаше късмет при жребия и още в първия предварителен кръг се падна да играе с завършилия на 4-то място в полското първенство – Гаглебие Любин. Поляците се намират в много силна серия от 6 поредни победи. Славия също записа 4 поредни успеха, но ако трябва да гледаме реално на нещата нивото на полския футбол е много по-високо от родната А група. И двата отбора скоро не са участвали в евротурнирите.  По-класния отбор без съмнение е този на гостите, зарова е много вероятно поляците да си тръгнат с победа от визитата в София.

Прогноза 2
коефициент 1.83 от Bet365

Коефициентите подлежат на промяна
Последни прогнози на сайта

Site Footer

Sliding Sidebar