Старт на новата седмица с актуални футболни прогнози – 27-ми юни


Италия – Испания
понеделник 27-ми юни 19:00

Най-интересния осминафинал на Евро 2016 ще се изиграе в понеделник на „Стад Де Франс” в Париж, където един срещу друг се изправят финалистите от Евро 2012 – Италия и Испания. Италианците не пазят добри спомени от този финал, тъй като бяха разгромени с 4:0. Италианците са жадни за реванш и сега изглежда подходящия момент да си върнат. Испания показа колебливи игри в груповата фаза. Те разгромиха Турция с 3:0, но загубиха от Хърватска с 1:2 и заеха 2-то място в групата. Очаква ни много здрава битка, в която всичко е възможно. Все пак съветваме ви да пробвате залог за Италия или равенство.

Прогноза 1Х
Коефициент 1.70 от Efbet

england-iceland

Англия – Исландия
понеделник 27-ми юни 22:00

В последните дни футбола в Англия остана малко на заден план, най-вече заради референдума, на който британците решиха да излязат от Европейския съюз. Всички тези политически събития няма как да се не са се отразили на футболистите. От друга страна това може да ги мотивира допълнително да докажат, че мястото на Англия е в Европа, независимо дали са част от ЕС. Исландците продължават да пишат своята приказка, но е много вероятно тя да приключи. Англия има много голям потенциал, който все още не е показала на първенството. Програма минимум за тях е достигане поне до четвъртфиналите.

Прогноза 1
Коефициент 1.57 от Bet365

argentina-chile

Аржентина – Чили
понеделник 27-ми юни 03:00

Рано в понеделник сутринта Аржентина и Чили се изправят един срещу друг във финала на юбилейното издание на Копа Америка. Двата отбора доказаха категорично, че заслужават да достигнат до двубоя за титлата. В елиминационната фаза Аржентина победи Венецуела с 4:1 и САЩ с 4:0, а Чили се разправи с Мексико 7:0 и Колумбия 2:0. Двата отбора бяха в една група на турнира като в този мач Аржентина надделя с минималното 2:1. Това всъщност бе и най-трудната от 5-те поредни победи на „гаучосите”. Все пак Меси и компания изглеждат изявени фаворити в този финал и всичко освен тяхна победа ще се смята за сериозна изненада.

Прогноза 1
Коефициент 1.95 от Betfair

Коефициентите подлежат на промяна
Последни прогнози на сайта

Site Footer

Sliding Sidebar