Обосновани футболни прогнози за вторник 21-ви Юни


Северна Ирландия – Германия
вторник 21-ви юни 19:00

Настоящия световен шампион и лидер в група С с актив от 4 точки – Германия ще изиграе последния си мач в групата срещу скромния отбор на Северна Ирландия. Германците без съмнение са изявен фаворит в този мач и ако искат да завършат на първо място в групата трябва да преследват 3-те точки.  Северна Ирландия записа победа над Украйна с 2:0 и по този начин има някакви шансове да продължи напред като отбор класирал се на 3-то място. Разбира се теоретично всичко е възможно и при една евентуална победа северно ирландците могат дори да спечелят групата. Това обаче е много малко вероятно да се случи. Германия има 4 победи в последните 4 двубоя срещу Северна Ирландия.

Прогноза 2 при Азиатски Хендикап Северна Ирландия (+1.5) гола
Коефициент 1.85 от Bet365

Испания

Хърватска – Испания
вторник 21-ви юни 22:00

Испания и Хърватска трябва да определят кой ще бъде победител в група D. За това изглежда, че това ще бъде отбора на Испания, който показа много силни игри до момента, особено във втората си среща срещу Турция. Хърватите също се представят силно до момента, но срещу Чехия се сринаха психически и допуснаха обрат от 2:0 до 2:2. Голяма вина за това имат и невъздържаните им фенове, които прекъснаха мача за около 5 минути.  В исторически план двата отбора имат общо 4 мача като испанците са записали 3 победи, а 1 мач е завършил наравно. Испания определено има психологическо, а и игрово предимство.

Прогноза 2
Коефициент 2.10 от Betfair

Czech Republic v Croatia

Чехия – Турция
вторник 21-ви юни 22:00

Чехия възкръсна в двубоя с Хърватска и си върна увереността, че можа да продължи напред в турнира. За целта обаче момчетата на Павел Върба трябва задължително да постигнат победа срещу Турция, който за момента е най-слабия отбор на шампионата. Турците записаха 2 загуби и имат голова разлика 0:4. В отбора им личи голямо напрежение от лошите резултати като феновете си позволиха дори да освиркват голямата звезда на отбора Арда Туран. Чехия е много компактен и добре сработен отбор, който без съмнение има по-големи шансове да спечели този мач. Чехия има 2 победи в последните си 3 мача срещу Турция.

Прогноза 1
Коефициент 2.30 от Bet365

Коефициентите подлежат на промяна
Последни прогнози на сайта

Site Footer

Sliding Sidebar