Прогнози за началото на новата седмица – понеделник 20-ти Юни


Словакия – Англия
понеделник 20-ти юни 22:00

Преди последните мачове в групата отбора на Англия е лидер с актив от 4 точки, а Словакия е 3-ти с актив от 3 точки. Това показва ясно колко изравнени са силите в тази група и как всичко ще зависи от последните мачове. Англичаните изстрадаха своята победа срещу Уелс, след като отбелязаха гол в добавеното време. Варди и Стъридж бяха големите герои за „трите лъва” и се очаква сега те да започнат като титуляри. Словаците показаха много добра игра срещу Русия, но е малко очаквано да успеят да постигнат нещо срещу фаворита в групата – Англия.  Двата отбора са играли 3 пъти до момента като и трите мача са завършили с победа за Англия.

Прогноза 2
Коефициент 1.75 от Bet365

LENS - FRANCE

Русия – Уелс
понеделник 20-ти юни 22:00

Другия мач от група В противопоставя отборите на Русия и Уелс. Руснаците в момента са последни в групата с актив от само 1 точка, а Уелс е на 2-ро място с 3 точки. Това означава, че руснаците трябва да победят на всяка цена, ако искат да продължат напред, докато за Уелс и равенството може да се окаже достатъчно. Русия определено разочарова с представянето си до момента, докато Уелс заслужава само адмирации. Двата отбора са играли 4 пъти помежду си като Русия има 3 победи, а 1 среща е завършила наравно. Съветваме ви да потърсите залог за повече голове в мача.

Прогноза Над 2.5 гола
Коефициент 2.40 от Betfair

Dinamo - Minsk

Динамо Минск – Неман
понеделник 20-ти юни 19:00

В момента всеки е вперил поглед в Евро 2016 и Копа Америка. Това обаче не означава, че няма и други мачове, на които можем да обърнм внимание. Първенството в Беларус тече с пълна сила, а един от най-интересните мачове този понеделник е между борещия се за титлата отбор на Динамо Минск и намиращия се в момента на последно място отбор на Неман.  Динамо има 3 победи и 1 равенство в последните си 4 домакинства и са допуснали само 1 гол. Неман има 4 загуби и 1 равенство в последните си 5 гостувания шампионата. Всичко ни подсказва, че домакините би трябвало да спечелят лесно тази среща.

Прогноза 1/1
Коефициент 1.91 от Bet365

Коефициентите подлежат на промяна
Последни прогнози на сайта

Site Footer

Sliding Sidebar