1xBet Регистрация, Депозит и Поставяне на залог

Регистрация в 1xBet

Регистрирай се в 1xBet

Практиката в онлайн спортните залози е много по-интересната част за играчите, но няма как да играете, ако не знаете теорията или по-конкретно – как да се регистрирате, как да депозирате и как да поставяте залози в един букмейкър.

В тази статия ще ви дадем отговорите на тези три много важни въпроса за руския букмейкър 1xBet.

Как се открива сметка в 1xBet?

Има четири основни начина за създаване на сметка в 1xBet и всеки един от тях е лесен и бърз.

Откриването на акаунт става от секцията “Регистрация“, която се отваря от едноименен бутон в горната дясна част на сайта. В тази секция ще трябва да изберете един от следните четири начина за регистрация:

1xbet регистрация с "Един клик"

  • 1. “Един клик“ – Това е най-бързият вид регистрация, при който не трябва да се попълват никакви задължителни полета и който не изисква клиентът да потвърждава сметката си чрез имейл или телефон.

1xbet регистрация “Чрез телефонен номер“

  • 2. “Чрез телефонен номер“ – При този метод има само едно поле, което трябва да попълните, и то е за вашия телефонен номер. При него 1xBet изпраща код на телефона ви за потвърждение на новосъздадения акаунт.

1xbet регистрация “По e-mail“

  • 3. “По e-mail“ – Ако изберете да си откриете сметка чрез този метод, ще трябва да преминете през най-дългата процедура, която включва попълването на половин дузина полета – парола + повтаряне на паролата, първо име, фамилия, адрес на електронната поща на потребителя и телефонен номер. При този метод 1xBet изпраща имейл с линк за потвърждение.

1xbet регистрация чрез “Социални мрежи и месинжъри“

  • 4. “Социални мрежи и месинжъри“ – Играчите могат да се регистрират в 1xBet и като използват акаунта си в някоя социална мрежа (Фейсбук и няколко други, които не са толкова популярни в България) като само натиснат върху иконката на съответната социална мрежа.

Кой метод за регистрация ще изберете зависи от вас и най-вече от времето, с което разполагате. Първият и четвъртият от изброените методи определено спестяват най-много от времето на играчите.

Как се прави депозит или теглене в 1xBet?

Внасяне или изтегляне на средства можете да направите като натиснете първо на “Личен профил“ и след това изберете от менюто съответния линк – “Депозирайте“ за внасяне на пари и “Изтеглете средства“ за изтегляне на средства.

От тези линкове ще получите списък с възможностите за депозит/теглене, от които трябва да изберете една, след това ще въведете сумата на превода и накрая ще изпълните допълнителните стъпки, които варират според вида на разплащателния метод.

Как се прави депозит или теглене в 1xBet?

Много от вас вероятно знаят, че 1xBet е букмейкърът с най-ниския минимален депозит на българския пазар – едва 1,50 BGN може да депозира всеки българин в този сайт, докато при повечето други сайтове за залози сумите започват от 10 BGN. Рекордно малки са минималните размери и на сумите за изтегляне – само 3 BGN.

Руският сайт може да получи допълнителни похвали и за това колко много разплащателни методи предоставя като избор на своите клиенти. От дебитни карти до биткойни и други криптовалути – всички популярни разплащателни методи могат да се използват за преводи от и до сметката ви в 1xBet.

Как да направим залог в 1xBet?7

Поставянето на залог в 1xBet е стандартен процес, който е ясен на всички с опит в спортните залози, а именно:

  • 1. Избирате пазар от списъка с мачове и натискате върху него.
  • 2. Поглеждате надясно, където ще видите как пазарът е бил добавен във раздел “Фиш“.
  • 3. Написвате в полето “Сума на залог“ колко искате да инвестирате в тази си прогноза.
  • 4. Натискате “Направете залог“, с което фишът ви е официално готов.

Как да направим залог в 1xBet?7

Букито има и една специална опция за залози с “един клик“, при която въвеждате една базова сума за залог и след това при всяко натискане върху даден пазар залогът ще се официализира автоматично. Тази функция може да се включва и изключва от същия този раздел “Фиш“.