1xbet Вземи Бонуса

Линк към 1xBet

1xBet е огромна платформа за залози, в която имаме буквално десетки хиляди варианти да заложим парите си. Както знаете, едно от големите предимства на онлайн залозите е, че можем не само да поставяме залози с нашите пари, а и същевременно да залагаме с бонус средства, за които не сме платили нищо – те ни се дават като жест на благодарност от букмейкъра за това, че сме инвестирали парите си в неговия сайт. Такъв е случаят и с руския букмейкър 1xBet, в който всеки един клиент получава правото на до 100 лв. депозитен бонус при регистрацията, ежеседмични бонуси при депозит, безплатни залози на рождения ни ден и други. За бонусите на този сайт ще си говорим днес, като ще ги разделим на две основни категории:

  • Бонуси, при които се изисква депозит
  • Бонуси при които не се изисква депозит

Бонуси при депозит

Първият и основен бонус срещу депозит е бонусът за нов клиент. Според условията на промоцията, трябва никога до момента да не сте имали акаунт в букмейкъра и да направите депозит за поне 2 лв. (което е с 50 стотинки повече от минималния депозит в сайта), след което ще получите 100% бонус до 200 лв.

1xbet 100% бонус до 200 лв.

Тоест, регистрирате се, правите депозит и получавате ведната своя бонус, който е равен на депозита, стига внесената сума да не е повече от 200 лв. В такъв случай, бонусът не е равен на депозита, а е равен на точно 200 лв.

Следващото нещо, което трябва да направите, е да превъртите бонуса. Това става като заложите 5 пъти бонуса си със залози от тип “акумулатор“, като тези акумулаторни залози задължително трябва да бъдат с три или повече събития.

Това е един от бонусите с едни от най-малкото и най-лесно изпълними условия. Единственият му по-съществен минус е, че след превъртането на бонуса по сметката ви не може да бъде прехвърлена по-голяма сума от сумата на бонуса. Тоест, дори и да сте натрупали големи печалби с парите от бонуса ви, няма да можете да вземете и “горницата“.

Заедно с този бонус, всеки петък можете да получите още едно удвояване на депозираните пари. Промоцията “Щастлив петък“ предлага 100% бонус до 100 евро, което е малко по-малко от 200 лв. Изискването за превъртане на този бонус отново включва акумулаторни залози с минимум три селекции, като тук превъртането е за само 3 х сумата на депозита. Уловката е, че срокът за изпълнението на това условие е доста кратък – имате 24 часа да превъртите бонуса след взимането му.

1xbet Промоция “Щастлив петък“

Всеки, участвал в промоцията “Щастлив петък“, може в идната сряда да вземе още един 100% бонус до 100 евро от промоцията “Сряда х2“. За да има право да участва в тази промоция, играчът трябва да отговаря на следните изисквания:

  • Да е участник в промоционалната оферта “Щастлив петък“
  • В понеделник и вторник да е направил по 5 залога, като сумата на залозите за всеки от тези два дни трябва да бъде равна или по-голяма от получения в петък бонус

Правилата за превъртане на бонуса от “Сряда х2“ са същите като тези от “Щастлив пътък“.

1xbet Промоция “Сряда х2“

Промоции без депозит

Промоциите в 1xBet, за които не се изисква депозит, са десетки, като ние ще изброим нашите най-любими три сред тях, от които ви съветваме задължително да се възползвате и вие:

  • Безплатни залози на рождени дни – Не пропускайте да влезете в сметката си в 1xBet на вашия рожден ден, когато ще ви очаква безплатен залог като подарък от букмейкъра.
  • Залог без риск до €10 – За определени мачове (обикновено става въпрос за най-интересните двубои), букмейкърът предлага безрисков залог до 10 евро. Правилата са следните: правите сингъл залог на мача и, ако той губи, вие ще получите бонус, който е равен на сумата на залога до 10 евро. Имайте предвид все пак, че това не е директно възстановяване на парите ви – 1xBet ви връща бонус, който върви с определи правила.
  • Акумулатор на деня – Всеки ден се предлагат определени акумулаторни залози, които предлагат 10% по-голяма печалба от и без това доста високите печалби в сайта, които са факт благодарение на високите коефициенти.

1xbet Промоции без депозит

Често задавани въпроси

Колко бонуса предлага 1xBet?

1xBet предлага над 50 различни промоции, което е многократно повече от всички други букмейкъри у нас. Промоциите са от най-различен характер и за всички раздели в сайта.

Кой е най-популярният бонус на 1xBet?

Безспорно най-популярният бонус е този, който се предоставя за спортни залози след първата регистрация. Той е в размер на 100% до 200 лева. Аналогичната оферта за казино достига до €1,500.

Как се превърта 1xBet бонус за нов клиент?

Спортният бонус изисква да бъде превъртян 5 пъти със залози “права колонка“ с поне 3 събития, чиито коефициент е най-малко 1.40.

Колко трябва да депозирам, за да взема началния бонус?

Няма изискване към депозита - дори и да внесете 2 лв. това ще ви донесе бонус. Естествено, при по-голям депозит се увеличава и сумата на бонуса.

Има ли други депозитни бонуси?

Всяка седмица клиентите на 1xBet, които внесат пари, могат да вземат до два депозитни бонуса с не по-лоши условия от бонуса за нов клиент. Научете при какви условия ще имате право на тези промоции в статията горе.

Коефициентите подлежат на промяна