Посети 1xbet

Алтернативен линк за 1xBet

1xBet е букмейкърска компания, която е създадена доста по-наскоро в сравнение с другите големи хазартни оператори в Европа (сайтът е създаден едва през 2012 г.), но въпреки това вече не отстъпва по нищо на конкурентите си. Не само това – в много отношения може спокойно да се каже, че ги надминава.

Компанията е собственост на Exinvest Ltd., седалището й е в Русия, но получава интернационалния си лиценз в Кипър. За съжаление, в България 1xBet все още няма лиценз, което обаче не означава, че няма как да бъдем негови клиенти – просто няма как да използваме оригиналния домейн, тъй като той филтриран от интернет доставчиците по нареждане на властите. За да се справи с този проблем, от букмейкъра са създали редица други алтернативни домейни, които не са блокирани и които можете да използвате за достъп до сайта. Отворен линк за достъп до сайта на руския бетинг оператор виждате в страницата, която четете в момента.

В това ревю ще потърсим отговор на въпроса защо и дали има смисъл да се регистрирате в 1xBet. Ще разгледаме различни аспекти на играта в руския букмейкър, включително:

 • Как можем да се регистрираме? – 1xBet предлага най-бързата регистрация сред всички букмейкъри.
 • Как можем да депозираме? – Предложенията на сайта за депозити и тегления включват десетки опции, включително и криптовалути, като 1xBet дава възможност на клиентите си да правят рекордно малки депозити, започващи от едва 1,50 лв.
 • Спортни залози – над 1 000 спортни събития всеки ден.
 • Залози на живо достъпни 24 часа в денонощието и предлагат десетки пазари, включително пазари за картони, нарушения, корнери, голмайстори и т.н. и които предлагат пряко предаване на най-големите световни лиги и първенства.
 • Cash-out – Какво представлява кеш аут функцията и как да я използваме?
 • Казино – играчите имат избор от повече от 1 200 игри!
 • Покер
 • Виртуални
 • Тото
 • Бонуси
 • Mobile
 • Affiliate
 • Контакт

Как да се регистрираме в 1xBet?

Руският букмейкър има около половин милион регистрации по света. Това означава, че половин милион души са разбрали колко лесна е регистрацията при него. Само в този букмейкър можете да си направите регистрация с един клик. Тоест, няма да се налага да попълвате никакви лични данни в някакъв формуляр, какъвто е случаят при всички останали бетинг сайтове в България.

1xbet регистрация

Как става това? Просто последвайте зеления бутон “Регистрация“ в сайта на букито и там ще видите две полета – за държава и валута – които са автоматично попълнени с “България“ и “BGN (Български лев)“. Тези полета могат да бъдат променяни, така че, ако живеете извън България или искате да използвате друга валута за акаунта си, натиснете върху полетата и извършете промяната.

Ако това са коректните ви данни, трябва единствено да натиснете бутона за съгласие с правилата и условията на букмейкъра и да завършите регистрацията си със зеления бутон в дъното на този прозорец.

1xbet успешна регистрация

След това, букмейкърът ще генерира произволен номер на сметка и парола, които ще използвате за влизане в сметката си. Тъй като това са напълно произволни числа и букви и са трудни за запомняне, имате опцията да ги запазите във файл на компютъра си, да ги свалите като снимка или да ви бъдат изпратени на вашия имейл адрес. Разбира се, можете просто да ги копирате някъде на компютъра си или да се опитате да ги запомните.

Веднага след регистрацията с един клик можете да стартирате играта си с депозит и залози, а когато имате време трябва да влезете в страницата “Личен профил“, където да дадете допълнителна информация за себе си и, ако пожелаете, да смените паролата си. Всичко това не е нужно да става веднага след регистрацията, но тази работа трябва да се свърши преди да заявите първото си теглене от сайта.

Регистрация в 1xBet

Регистрирай се в 1xBet

Практиката в онлайн спортните залози е много по-интересната част за играчите, но няма как да играете, ако не знаете теорията или по-конкретно – как да се регистрирате, как да депозирате и как да поставяте залози в един букмейкър.

В тази статия ще ви дадем отговорите на тези три много важни въпроса за руския букмейкър 1xBet.

Как се открива сметка в 1xBet?

Има четири основни начина за създаване на сметка в 1xBet и всеки един от тях е лесен и бърз.

Откриването на акаунт става от секцията “Регистрация“, която се отваря от едноименен бутон в горната дясна част на сайта. В тази секция ще трябва да изберете един от следните четири начина за регистрация:

1xbet регистрация с "Един клик"

 • 1. “Един клик“ – Това е най-бързият вид регистрация, при който не трябва да се попълват никакви задължителни полета и който не изисква клиентът да потвърждава сметката си чрез имейл или телефон.

1xbet регистрация “Чрез телефонен номер“

 • 2. “Чрез телефонен номер“ – При този метод има само едно поле, което трябва да попълните, и то е за вашия телефонен номер. При него 1xBet изпраща код на телефона ви за потвърждение на новосъздадения акаунт.

1xbet регистрация “По e-mail“

 • 3. “По e-mail“ – Ако изберете да си откриете сметка чрез този метод, ще трябва да преминете през най-дългата процедура, която включва попълването на половин дузина полета – парола + повтаряне на паролата, първо име, фамилия, адрес на електронната поща на потребителя и телефонен номер. При този метод 1xBet изпраща имейл с линк за потвърждение.

1xbet регистрация чрез “Социални мрежи и месинжъри“

 • 4. “Социални мрежи и месинжъри“ – Играчите могат да се регистрират в 1xBet и като използват акаунта си в някоя социална мрежа (Фейсбук и няколко други, които не са толкова популярни в България) като само натиснат върху иконката на съответната социална мрежа.

Кой метод за регистрация ще изберете зависи от вас и най-вече от времето, с което разполагате. Първият и четвъртият от изброените методи определено спестяват най-много от времето на играчите.

Как се прави депозит или теглене в 1xBet?

Внасяне или изтегляне на средства можете да направите като натиснете първо на “Личен профил“ и след това изберете от менюто съответния линк – “Депозирайте“ за внасяне на пари и “Изтеглете средства“ за изтегляне на средства.

От тези линкове ще получите списък с възможностите за депозит/теглене, от които трябва да изберете една, след това ще въведете сумата на превода и накрая ще изпълните допълнителните стъпки, които варират според вида на разплащателния метод.

Как се прави депозит или теглене в 1xBet?

Много от вас вероятно знаят, че 1xBet е букмейкърът с най-ниския минимален депозит на българския пазар – едва 1,50 BGN може да депозира всеки българин в този сайт, докато при повечето други сайтове за залози сумите започват от 10 BGN. Рекордно малки са минималните размери и на сумите за изтегляне – само 3 BGN.

Руският сайт може да получи допълнителни похвали и за това колко много разплащателни методи предоставя като избор на своите клиенти. От дебитни карти до биткойни и други криптовалути – всички популярни разплащателни методи могат да се използват за преводи от и до сметката ви в 1xBet.

Как да направим залог в 1xBet?

Поставянето на залог в 1xBet е стандартен процес, който е ясен на всички с опит в спортните залози, а именно:

 • 1. Избирате пазар от списъка с мачове и натискате върху него.
 • 2. Поглеждате надясно, където ще видите как пазарът е бил добавен във раздел “Фиш“.
 • 3. Написвате в полето “Сума на залог“ колко искате да инвестирате в тази си прогноза.
 • 4. Натискате “Направете залог“, с което фишът ви е официално готов.

Как да направим залог в 1xBet?

Букито има и една специална опция за залози с “един клик“, при която въвеждате една базова сума за залог и след това при всяко натискане върху даден пазар залогът ще се официализира автоматично. Тази функция може да се включва и изключва от същия този раздел “Фиш“.

Разгледайте различните варианти за откриване на сметка, които ще се появят след натискането на бутона “Регистрация“ от началната страница на букмейкъра, и изберете сами как ще се регистрирате.

Как да направим депозит в 1xBet?

Освен букмейкърът с най-бързите регистрации, 1xBet е също така и букмейкърът, където можем да направим най-малкият депозит – едва 1,50 лв. Докато навсякъде другаде депозитът не може да бъде по-малък от 10 лв., то тук можете да депозирате по-малко от 2лв.! Ако играете само за удоволствие, имате по-скромни възможности и 10 лв. ви се струват много за минимален депозит, тази опция със сигурност ще бъде изключително полезна за вас.

Тази минимална сума за депозит важи за всеки един от 30-те депозитни метода, с които могат да внасят и теглят пари българските играчи. Интересното е, че половината от тези депозитни методи са различни видове криптовалути – Биткойн, Етериум и още около 15 от най-популярните криптовалути в днешни дни. И в това отношение тази компания е уникална за българския пазар – нито една друга платформа за интернет хазарт не е включила до момента в платежните си методи набиращите сериозна популярност криптовалути, от които много хора очакват в бъдеще да завладеят изцяло света на онлайн хазарта.

Депозит в 1xBet?

Разбира се, по-традиционните платежни средства също са на разположение, започвайки от банковите карти и достигайки до различните видове електронни портмоне, платежни системи и системи за онлайн банкиране като Skrill, Neteller и ePay.bg. Минус е, че отсъства възможност за извършване на банков превод, но това така или иначе е най-мудният метод сред всички предлагани в онлайн букмейкърите.

Банков трансфер обаче е възможен при тегленето на средства чрез Sepa системата. Когато теглим пари, също имаме почти 30 различни опции, а минималната сума за тегленията е 3 лв.

Всяко едно теглене, с изключение на Visa и MasterCard банковите карти, се извършва в рамките на 15 минути, а тегленията към Visa и MasterCard се осъществяват в рамките на между 1 и 7 дни. В същото време, всеки един депозит става готов моментално и секунди след извършването му парите ви вече ще са по вашата сметка.

Независимо дали депозирате или теглите, 1xBet няма да начисли нито стотинка такса върху транзакцията.

За да направите депозит или теглене, отворете “Личен профил“ и намерете в менюто в ляво съответните страници – “Депозирайте“ и “Изтеглете средства“

Залози на спорт

Какво повече можем да кажем за разнообразието от залози на спорт в 1xBet освен, че всеки път, когато влезете в сайта, ще видите как букмейкърът предлага пазари над 1 000 предстоящи събития? Такова разнообразие не се среща никъде другаде и то се дължи както на безкрайния списък със спортове, така и със сериозния обхват в най-популярните спортове.

Към момента на съставянето на този материал, в програмата на букмейкъра виждаме над 450 предстоящи футболни мача и над 340 тенис срещи. Само от тези два спорта имаме почти 800 мача от които да избираме, а заедно с тях виждаме още около 60 други спорта. Ако никъде не сте виждали да се предлагат залози на билярд, келтски футбол, боулс, водна топка, нетбол, покер, ски скокове, сърф, хокей на трева и хърлинг, с изненада ще разберете, че в 1xBet може да се залага дори и на мачове от тези не толкова популярни спортове.

Още по-впечатляващото е, че в 1xBet можете да се изгубите не само в морето от различни мачове, но дори и из пазарите за отделните мачове. За някои футболни двубои, букито предлага над 1 700 различни опции за залог. Няма как да се изброят всички видове залози, но само от броя на опциите можете да се досетите, че няма нещо, на което да не можете да заложите.

1xbet спортни залози

Букмейкърът се старае да отговори на очакванията на абсолютно всичките си клиенти и, докато по-голямата част от тях залагат само на най-известните пазари за най-известните мачове, то други клиенти обичат да търсят по-нестандартни залози, които не са толкова търсени и при които съответно е по-вероятно букмейкърът да е допуснал грешка при съставянето на коефициентите. Ако сте от вторите, голямото разнообразие в 1xBet ще ви свърши отлична работа.

Независимо от кой тип играчи сте, със сигурност ще се възползвате от високите коефициенти, които поддържат отлично ниво и за водещите пазари на водещите мачове, и за пазарите, които остават на втори план.

За най-големите пазари, маржинът на печалба на 1xBet е съвсем близко до падането под границата от един процент. Това е особено впечатляващо, тъй като дори и при букмейкърски къщи за професионални играчи, при които е типично да няма никакви бонуси и да налагат големи такси върху депозитите и тегленията, поддържат ниво от около два процента. В 1xBet, получаваме още по-нисък марж и в същото време имаме много бонуси и нулеви такси върху транзакциите.

Естествено, 1% е равнище, което няма как да се задържи за всеки един пазар, но дори и за мачовете от най-ниско ниво маржът не скача над 10%. Проверката ни на двубой от четвъртата дивизия на Норвегия установи, че маржът на печалба за 1Х2 пазара е малко над 9%.

Залози на живо

1xbet гледай на живо

1xBet е един от букмейкърите, които залагат много на своите залози на живо и работят усилено върху поддържането на постоянното им високо качество. Това става не само като се включват много събития и пазари, а и с допълнителни удобства за играчите като лайв стрийминг и статистики на живо.

Особено впечатление прави изключително добре развитата услуга за пряко предаване на спортни събития. Всеки един клиент има правото да гледа цялата гама от директни излъчвания, която включва на практика всяко едно голямо първенство от всички спортове.

Например, този руски букмейкър е единственият, който предава на живо Световното първенство по футбол, а заедно с него вървят и предаванията от най-големите европейски шампионати и международни турнири. Тенис феновете пък могат да гледат всички двубои от всички турнири, които са част от Големия шлем – отново нещо, което не може да предложи нито един друг оператор.

1xbet залози на живо

Услугата за пряко предаване на букмейкъра има още нещо, с което става по-атрактивна от конкурентите – при всички други сайтове за залози, клиентът трябва да има пари по сметката си или да е заложил на даденото събитие, за да може да го гледа. Само в 1xBet това не е необходимо – можете да се регистрирате сега и веднага ще получите достъп до лайв стрийминг-а. Всъщност, регистрацията в букмейкъра си заслужава дори и само заради това.

За качеството на пазарите и коефициентите в лайв бетинга няма какво да добавим към това, което ви разказахме в горните редове. Можем само да кажем, че при залозите на живо качеството е също толкова високо, колкото е и при залозите пре-мач.

Кеш Аут (Cash out)

Едва ли ще се изненадате като ви кажем, че 1xBet предлага затваряне на залог, която функция стана по-известна като “кеш аут“, тъй като тя вече се предлага от горе-долу всеки един сериозен оператор на пазара. Това, което трябва да знаете за нея, е, че в 1xBet тя се нарича “Продажба на фишове“, но всъщност съдържа същите характеристики като кеш аут опцията в другите букмейкъри.

Кеш аут-ът в този сайт става много бързо и използването му е елементарно. В раздела “Моите залози“ ще видите зелен бутон “Продаване на фиш“, който ще отвори на екрана ви прозорец, където ще видите какво е настоящото предложение на букмейкъра за закупуване на вашия фиш и ще изберете дали да “продадете“ целия си залог или да оставите част от него в игра.

1xBet cash out

За незапознатите с тази функция ще кажем, че името, което са й дали от руския букмейкър, е много точно, защото тя представлява точно това – букито ви предлага някаква сума пари, за да направи залога невалиден. Тази сума винаги е по-голяма от 0 и по-малка от сумата, която ще спечелите, ако изчакате до край и залогът ви излезе. Точно колко голяма ще бъде зависи от това каква е вероятността за спечелване на залога към този момент.

Казино зала

Отделно от спортните залози, в 1xBet могат да се играят много видове казино игри, в това число огромен набор от ротативки и стотици игри с дилър на живо.

Компанията е решила да раздели казино игрите си в две секции на сайта, за да не настава объркване сред играчите.

1xbet Раздел "Слотове"

Единият раздел се нарича “Слотове“, но това не означава, че в него присъстват само слот игри, колкото и странно да звучи. Това е разделът за всички игри, които не са с дилър на живо – тоест, анимираните игри, които се задвижват от софтуер, а не от реални хора. Разделът вероятно е кръстен по този начин заради преобладаващия брой на ротативките в него, но заедно с тях ще откриете още десетки видео покер игри и разновидности на рулетката и блекджека.

Само в този раздел изборът се свежда до “едва“ около 1 000 игри. Хубавото е, че има опция да изберете да виждате предложенията на само един софтуерен разработчик (сред най-известните разработчици на казино софтуер, с които работи 1xBet, са NetEnt и Microgaming), така че ще можете да направите така, че да виждате само игрите на определена любима компания, ако имате такава. Ако нямате, препоръчваме ви да започнете с игрите на двата споменати от нас разработчика, тъй като те са най-добре познатите имена в индустрията и едва ли има играч, който е останал недоволен от качеството на работата им. След това можете да разгледате и предложенията на останалите над 50 разработчика.

1xbet Раздел "Live Casino"

Разделът с игри на живо е озаглавен “Live Казино“. В него игрите са повече от 200, така че отново ви съветваме да започнете първо с доказаните оператори в тази сфера – такива са NetEnt, Evolution Gaming и Ezugi – и чак след това да изпробвате другите варианти.

В нашата практика не сме виждали сайт, който да предлага повече казино игри, което е очевиден плюс за руския оператор, като единствената ни забележка е, че има няколко разработчика, чиито предложения не са особено качествени. Може би щеше да е по-добре игрите да бяха една идея по-малко, но всички да бъдат на високо ниво. Все пак, и сега над 80-90% от заглавията са с качество, което си заслужава.

Покер зала

1xbet Покер

Предложенията за покер маниаците на 1xBet включват не една, а цели две зали за игра на покер. Въпреки това, не може да се каже, че поне една от тях може да се конкурира с водещите покер зали по света. Както повечето сайтове не могат да се доближат до качеството на спортните залози и казино игрите в 1xBet, така и 1xBet е много далеч от водещите покер сайтове.

Едната покер зала е по-разнообразна и предлага различни видове игри, но тя може да се играе само от компютър и вследствие на това активността в нея е почти нулева, което означава, че няма срещу кого да играете на многото маси. Единствената причина да влизате в тази покер зала е заради ежедневните безплатни фрийрол турнири, каквито има през няколко часа и които са с награден фонд до 30 долара.

Другата покер зала има малко по-голяма посещаемост и в повечето случаи ще има срещу кого да играете, но пък там проблемът е, че няма никакви турнири и никакви видове покер, освен Texas Hold’em. Тази покер зала има свои версии за мобилни устройства, така че ще можете да влизате в нея и от телефона си.

Виртуални спортове

1xbet virtual

Мнозина от вас вероятно обичат да играят различни спортни симулатори като PES или FIFA. Замисляли ли сте се обаче, че, освен да играете тези симулатори, можете също така да гледате мачове от тях, да поставяте залози на изхода им и да печелите пари? Това е възможно в 1xBet, като тези игри могат да бъдат намерени в раздела за залози на живо. Заедно с тези два футболни симулатора, там ще видите още добре познати игри като Mortal Kombat и Call of Duty, както и много висококачествени виртуални игри в спортове като баскетбол, тенис, тенис на маса, хокей на лед, ММА, Формула 1, рали и други. Ако някой все още не е разбрал – на всичките тези изброени игри могат да се поставят залози.

Още около 30 подобни игри съдържа раздела “Виртуални спортове“. Разликата между виртуалните спортове в този едноименен раздел и виртуалните спортове при залозите на живо е най-вече в две неща: качеството и продължителността. Качеството на графиката и звука на игрите в раздела на живо е доста по-високо по наша оценка, като там продължителността на един футболен мач на FIFA 18, например, е около 20-30 минути, докато футболните мачове във “Виртуални спортове“ са далеч по-кратки – около 2-3 минути.

Тото игри с прогнози – Тото 15, 1хТото, точен резултат, футбол, баскетбол и хокей

1xbet прогнози

Ако не ви се чака банката ви да нарасне плавно, можете да изпробвате късмета си в игрите на 1xBet прогнози в раздел “Тото“, в които джакпотите достигат и надминават 40 000 лв.

При тези игри се използва същия принцип, добре познат на по-възрастните сред вас от игрите “Тото 1“ на Българския спортен тотализатор – списък с мачове, които играчът трябва да познае, като при познаването на всички мачове печели големия акумулиращ се джакпот.

Има няколко такива футболни игри в 1xBet, като при някои целта е да се познае крайния изход, а в други точния резултат от двубоя. Подобни игри има още за баскетболни мачове, електронни спортове и хокей на лед.

Бонуси

За да се запознаете подробно с всички бонуси на букмейкъра, прочетете следната статия:

1xBet Бонуси

Там ще ви разкажем за всички промоции на оператора, включително и за основния му бонус – 200 лв. бонус за нови клиенти.

Също така, всеки играч на букмейкъра може да взима по веднъж на седмица още един или два стопроцентови бонуса до 100 евро.

За тези два бонуса и за допълнителните игрови предложения ще прочетете в специалната ни статия за бонусите в 1xBet

Мобилни залози

1xbet mobile app

Стига да имате какъвто и да е телефон или таблет с интернет връзка, ще можете да залагате в руския сайт, докато сте на път, благодарение на дългия списък с различни апликации на компанията – от Java приложения за всички антични телефони до модерни и напълно функционални Android и iOS приложения. Научете повече в 1xBet Mobile

Партньорска програма – https://1xpartners.com/

1xbet Партньорска програма

Желаещите да започнат бизнес партньорство с 1xBet ще получат до 25% комисионна за привлечените клиенти.

Над 20 000 души от цял свят са избрали да станат партньори на букмейкъра, като финансовите отчети показват, че средният им доход е над 1 000 лв. на месец.

Специалното в партньорската програма на 1xBet е, че това е единственият букмейкър, който не изисква от потенциалните си афилиейти да имат собствен уебсайт. Притежаването на такъв със сигурност е предимство и увеличава възможностите за привличане на клиенти, но само тук ще можете да започнете партньорство без да сте юридическо лице и без да имате сайт(ове).

Ако се регистрирате без сайт и като физическо лице, ще ви бъде даден индивидуален афилиейт линк, който можете да поствате във форуми, да изпращате на приятелите или какъвто и да е друг иновативен начин за привличане на клиенти изберете.

Поддръжка на клиентите

Нашият опит със специалистите от отдела за поддръжка на клиентите в руския букмейкър е малък, но изцяло положителен.

1xbet (live chat) чат и телефон за контакти

За удобство на клиентите, бутон към чата на живо в сайта седи постоянно в долния ляв ъгъл. Отговорите в чата обикновено пристигат за секунди.

Друг също толкова бърз метод е телефонния номер за България – +359 800 46020.

Третият вариант за връзка с отдела е чрез имейл. Букито няма общ имейл – за различни въпроси, трябва да пишете на различен имейл адрес. Имейлите можете да ги откриете от страницата “За Контакти“, но ние ви съветваме да използвате телефонния номер или чата, защото след изпращане на имейл ще получите отговор значително по-бавно.

1xbet контакт

Често задавани въпроси

Не се отваря сайта - какво да правя?

Ако се опитвате да заредите оригиналния домейн на 1xBet, няма да успеете да влезете, защото той е блокиран заради липса на лиценз. За радост, винаги има и алтернативни (mirror) линкове, които работят.

Къде да намеря mirror линк за 1xBet?

В обстойното ревю, което можете да отворите оттук, е представен актуален алтернативен линк за вход в сайта на 1xBet.

Безопасно ли е да залагаме в 1xBet?

1xBet е млад и бързо развиващ се букмейкър, който вече успя да изгради солидна репутация и може да се счете за безопасен сайт. Той е партньор на Серия А и клубове от Premier League - такива брандове не биха си позволили да работят с измамници.

Какво може да се играе?

Този сайт е рекордьор по разнообразие от залози, което включва не само такива на спорт - залози могат да се правят още на тотализатори, джакпот игри с прогнози, казино, покер, виртуални спортове, фентъзи лиги, табла, бинго и още други популярни игри.

Какво е регистрация с един клик?

Регистрацията с един клик е уникална за 1xBet функция, чрез която можете да се регистрирате буквално за секунди. Освен това, не е задължително сметката да се верифицира веднага, така че почти нищо не ви дели от първия залог.

Мога ли да депозирам с биткойни?

Да, 1xBet е единственият за сега букмейкър, който позволява депозити с биткойни и други криптовалути. Ако не сте запознати с тях, не се притеснявайте - има и много по-конвенционални методи като дебитни и кредитни карти.

Коефициентите подлежат на промяна