Съботни прогнози за мачовете от Евро 2016 – 18-ти Юни


Белгия –Ирландия
събота 18-ти юни 16:00

Белгия загуби първата си среща от Италия с 0:2 и сега ще трябва да наваксва и трупа точки в двубоя си срещу Република Ирландия. Белгийците играха добре в първата си среща и атакуваха доста, но бяха надиграни тактически от опитните италианци. Ирландия изненада приятно в първата среща и категорично надигра, но не можа да победи Швеция в първата си среща. Момчетата на Мартин О’Нийл могат само да съжаляват за пропуснатите 3 точки, но добрата им игра определено трябва да ги окуражава. Двата отбора са играли общо 7 пъти помежду си досега като белгийците имат 2 победи, а 5 мача са завършили наравно.

Прогноза Х
Коефициент 3.50 от Bet365

iceland-hungary

Исландия – Унгария
събота 18-ти юни 19:00

Тези два отбора спокойно можем да кажем, че са едни от приятните изненади на шампионата до сега. Исландците шокираха Роналдо и компания и завършиха наравно с тях. Унгария пък записа убедителна побаде с 2:0 над Австрия и поведе еднолично група F. Така от аутсайдери двата отбора сега имат реални шансове да продължат напред в турнира. И в двата отбора няма изявени звезди от световна класа. Вместо това исландци и унгарци залагат на отборната игра и здравата битка по цялата ширина на терена. Двата отбора определено ще играят предпазливо, защото и равенството влиза в техните сметки. Едва ли ще станем свидетели на много голове в мача.

Прогноза Под 2.5 гола
Коефициент 1.45 от Betfair

portugal

Португалия – Австрия
събота 18-ти юни 22:00

Фаворитите в групата Португалия и Австрия ще трябва да се реваншират пред своите фенове, след като разочароваха тотално в първите си мачове. Португалците записаха равенство 1:1 с абсолютния дебютант Исландия, а Австрия се подхлъзна срещи своите съседи от Унгария и загуби лошо с 0:2. Една евентуална загуба от Португалия най-вероятно ще изхвърли австрийците от турнира. С оглед на показаново в първия мач обаче Австрия по-скоро не заслужава да продължи напред. Португалия е един от топ фаворитите и всичко освен победа в тази среща ще се счита за тотален провал за Роналдо и компания.

Прогноза 1
Коефициент 1.95 от Bet365

Коефициентите подлежат на промяна
Последни прогнози на сайта

Site Footer

Sliding Sidebar