Начало на новата седмица с актуалните прогнози от Евро 2016


Испания – Чехия
понеделник 13-ти юни 16:00

Европейските шампиони от 2008 и 2012 година Испания започват похода към 3-та поредна титла с двубой срещу Чехия. Испанците изненадващо загубиха последната си контрола с 0:1 от Грузия. Изненадващо Диего Коща и Фернандо Торес отпаднаха от състава на Испания, но там все пак са класни нападатели като Алваро Мората, Педро, Нолито и Адуритц. Испанците не са онзи хегемон, който бяха до преди 3-4 години, но все още са от най-висока световна класа. Чехите в момента са отбор от средна евтопеска класа, който едва ли има някакви големи амбиции. Испанците са спечелили последните си 3 двубоя срещу Чехия.

Прогноза 1
Коефициент 1.45 от Bet365

sweden

Ирландия – Швеция
понеделник 13-ти юни 19:00

Отборите на Ирландия и Швеция се намират в групата на смъртта заедно с Белгия и Италия. Несъмнено това е групата  в която всички отбори са със сравнително изравнени възможности.  Очаква се тази среща да е сериозен сблъсък между два отбора практикуващи силов и борбен футбол. Битката ще е за всяка топка и всеки метър терен.  Двата отбора бяха в една група в квалификациите за Мондиал 2014. Тогава двата друбоя завършиха с победа за Швеция и равенство. Златан Ибрахимович без съмнение се откроява като най-голямата звезда от двата отбора, но като цяло силите са изравнени. Може да потърсите висок коефициент и солидна печалба,  залагайки на равенството.

Прогноза Х
Коефициент 3.10 от Betfair

italy

Белгия – Италия
понеделник 13-ти юни 22:00

Късния мач в понеделник определено предлага най-интригуващата среща от поредния ден на Евро 2016. Италия и Белгия са фаворити в своята група според повечето букмейкари, но трябва да се срещнат още на старта на надпреватата. Италианците са известни със своята пестеливост в груповата фаза на европейски и световни първенства. Белгия пък има много силен отбор, който вече натрупа нужния опит. Последните 4 двубоя между тези два съперника са завършили с 2 победи за Италия и 2 за Белгия. Време е за равенство ви и сега е най-подходящия момент, тъй като никой няма да иска да загуби  на старта.

Прогноза Х
Коефициент 3.00 от Bet365

Коефициентите подлежат на промяна
Последни прогнози на сайта

Site Footer

Sliding Sidebar