Прогнози за Евро 2016 – Неделя 12-ти Юни


Турция – Хърватска
неделя 12-ти юни 16:00

Третия ден от Евро 2016 се открива с двубоя от група D между отборите на Турция и Хърватска. Много специалисти предричат, че Хърватска има сили да стигне много далеч в надпреварата. И наистина като погледнем състава на „шахматистите” там могат да бъдат открити футболисти на Барселона, Реал Мадрид, Интер, Ювентус и други. Турците водени от „императора” Фатих Терим се класираха доста трудно за това европейско, но също имат големи амбиции за добро представяне. В състава им има 2 големи звезди Арда Туран и Нури Сахин. По-голяма част от останалите футболисти играят в местното първенство. Хърватите са по-класния отбор и най-логичното нещо е да спечелят тази среща.

Прогноза 1
Коефициент  2.20 от Betfair

poland

Полша – Северна Ирландия
неделя 12-ти юни 19:00

Двубоите от група С на Евро 2016 се откриват със срещата между Полша и Северна Ирландия. Това е 2-ро поредно участие на поляците на европейски финали, след като преди 4 години бяха домакини на надпреварата. Северна Ирландия пък не се е класирала на голям футболен форум повече от 30 години и всички в страната се вълнуват много. Поляците определено са фаворити в мача, но коравите ирландци едва ли ще се дадат без бой.  Двата отбора са се срещали общо 7 пъти като са си разменили по 3 победи, а последния двубой през 2009 завърши наравно. Може да потърсите изненадав тази среща и да заложите на равенство.

Прогноза Х
Коефициент 3.60 от Bet365

germany

Германия – Украйна
неделя 12-ти юни 22:00

Световния шампиона Германия стартита похода си към спечелването на европейска титла с двубой срещу Украйна.  Трима основни футболисти от световното обаче ще отсъстват. Това са отказалите се от националния отбор Филип Лам и Пер Мертезакер, както и контузения Марко Ройс. Все пак Германия разполага с достатъчно класни футболисти, които да се справят с Украйна. Контролите в последно време за немците бяха доста наубедителни, но германците са доказвали  през годините, че знаят как да се мобилизират в решителните моменти.  Украйна има добър и опитен отбор, с който може да излезе от групата, но едва ли ще успеят да спечелят нещо срещу Германия.

Прогноза 1
Коефициент 1.60 от Betfair

Коефициентите подлежат на промяна
Последни прогнози на сайта

Site Footer

Sliding Sidebar