Начало на новата седмица с прогнози за националните отбори – 10-ти Октомври


Швеция – България
понеделник 10-ти октомври 21:45
България записа тежка загуба от Франция с 1:4 в петък и се смъкна до 4-то място във временното класиране. Швеция пък записа минимална победа с 1:0 над Люксембург и след равенството с Холандия в първия мач събра актив от 4 точки, с което се изравни на върха на класирането заедно с отборите на Франция и Холандия. Швеция е един от най-неудобните съперници за България. Последните 6 двубоя неизменно са завършвали с победи за шведите, а България няма победа над този съперник вече 49 години. Трябва да погледнем обективно на нещата и да признаем, че домакините са изявени фаворити.
Прогноза 1
Коефициент 1.45 от Bet365
Nederlands - France Холандия – Франция
понеделник 10-ти октомври 21:45
Голямото дерби в световните квалификации утре вечер е между фаворитите в нашата група – Холандия и Франция. За момента двата отбора заемат първите 2 места в групата с актив от по 4 точки. Холандия както и Франция победиха с по 4:1 в последните си мачове, съответно срещи Беларус и България. Франция е големия фаворит в групата, но холандците не бива да се подценяват. Франция записа 2 победи в последните 2 мача срещу Холандия, но те бяха приятелски срещи и нямат толкова голяма тежест. Силите изглеждат изравнени,  затова ви съветвяаме да заложите на равенство в мача.
Прогноза Х
Коефициент 3.30 от Betfair
Greece Естония – Гърция
понеделник 10-ти октомври 21:45
Гърция пропусна последните няколко големи първенства, но сега по всичко изглежда, че гърците отново имат боеспособен отбор след като записаха 2 победи в първите си 2 мача. Има някаква символика, защото отново наставник на южните ни съседи е германец – Михаел Скибе. Естония едва ли има големи очаквания за предно класиране в тази група. Естонците записаха една победа досега, но тя дойде срещу футболното джудже Гибралтар. Естония определено не от класата на Гърция и най-логичното нещо е да загубят тази среща.
Прогноза 2
Коефициент 1.83 от Bet365

Коефициентите подлежат на промяна
Последни прогнози на сайта

Site Footer

Sliding Sidebar