Бонус оферта за нови клиенти в bet365


В уебсайта на един от най-известните букмейкъри в световен мащаб – bet365, отново тече една от най-популярните промоции на компанията. Букмейкърската къща отново е решила да привлече нови клиенти с известния „квалифициращ” бонус, в който ако всеки нов регистриран потребител реши да си открие сметка, ще има възможността за 100%-ов бонус на сумата, която депозира. За целта е необходимо клиентът да следва инструкциите.

След като клиентът открие сметка в bet365, от компанията ще изпратят по заявената от него електронна поща 10-цифрен Код на Оферта, който завършва с буквите NCDBP. Важно е да се има предвид, че кодът на офертата трябва да бъде въведен до 7 дни. За да може клиентът да изисква въпросния бонус, трябва първо да направи квалифициращ депозит. Той може да бъде избран от сайта на bet365, като трябва да отиде на „Клиенти” от меню „Услуги”, от там на Оферти и след това да въведе кода на офертата. Трябва да знае, че условието за превъртане на бонус залога трябва задължително да се изпълни до 90 дни от квалифициращия депозит, тъй като в противен случай натрупаните средства в бонус балансът ще бъдат загубени.

За да заложи бонуса си, клиентът трябва да превърти веднъж сумата на депозита на спорт или друг пазар. Ще трябва да изиграе 3 пъти стойността на депозита и бонуса преди да може да го изтегли. Важно уточнение от страна на компанията е, че някои залози не попадат в изискването за превъртане, като например Азиатски Хендикап, На Живо и др.

Минималната сума за квалифициращ депозит е 10 лв. Тоест, ако депозирате сумата от 10 лв., 100%-ият бонус ще е ви е още 10 лв. и ще имате общо 20 лв. Ако обаче решите да депозирате таванът, който е в размер на 100 лв., тогава ще получите 100 лв. от bet365.

От букмейкърската къща поставят и ограничение на бонус офертата, които участниците следва да имат предвид, като:
минималният коефициент на дадена среща трябва да е 1,50, за да може да участвате с бонуса;
– въпросният бонус трябва да бъде приключен или изпълнен изцяло, преди да може клиентът да изисква друг, но не и същия;
– вече регистрирани и клиенти на bet365 няма да могат да се възползват от този бонус, тъй като той е само за нови такива;
– офертата не е валидна за някои държави, но България не е сред тях;
– всички оферти, които букмейкърската къща предлага, включително и тази, са ограничени за една на човек, семейство, адрес, имейл, телефонен номер, еднакъв номер на сметка за плащане (напр. дебитна или кредитна карта, NETeller и т.н.) и общ компютър, както и работно място;
– офертата е валидна до 23:59 ч. на 31 март 2015 г. английско време или 01:59 ч. на 1 април 2015 г. българско време.

Коефициентите подлежат на промяна
Последни прогнози на сайта

Site Footer

Sliding Sidebar