Прогнози за световните квалификации в зона Европа – петък 7-ми Октомври


Франция – България
петък 7-ми октомври 21:45
Разбира се няма как да подминем двубоя на българския национален отбор срещу Франция. Изминаха почти 23 години от знаменития обрат на „Парк Де Пренс“, който ни класира на световните финали в САЩ през 1994 г. Реалностите сега обаче са коренно различни и Франция е абсолютен фаворит, докато ние сме в ролята на тотален аутсайдер. Националния отбор бе поет от Петър Хубчев един от героите от САЩ 94 и това донякъде може да подейства мотивиращо на отбора. Разликата в класите обаче е огромна. Можем да се надяваме единствено на подценяване от страна на „петлите“. Техния наставник Дидие Дешан обаче също участва в онзи знаменит за нас мач на „Парк Де Пренс“ и със сигурност ще търси реванш срещу нас като треньор. Много е вероятно да се стигне до по-убедителна победа за домакините.
Прогноза 1 при Азиатски хендикап Франция (-1.5) гола.
Коефициент 1.43 от Bet365
hungary

Унгария – Швейцария
петък 7-ми октомври 21:45
Унгарците се представиха много силно на европейското първенство това лято и сега надеждите на феновете са, че отбора ще успее да се класира и за Мондиал 2018. Унгарците обаче бяха неубедителни в първата квалификация и стигнаха само до 0:0 при гостуването си на Фарьорски острови. На другия полюс са швейцарците, които стартираха квалификациите повече от убедително, след победа с 2:0 над големия фаворит в групата Португалия. Последните 4 двубоя между Унгария и Швейцария са завършили с 2 равенства и 2 победи за швейцарците. Съветваме ви да направите залог за равенство в мача.
Прогноза Х
Коефициент 3.20 от Betfair
holandiq-belarus

Холандия – Беларус
петък 7-ми октомври 21:45
Холандия се намира в най-голямата си криза от десетилетия. „Лалетата“ за първи път от много години пропуснаха голямо футболно първенство и не успяха да се класират за Евро 2016. В първата квалификация срещу Швеция обаче холандците показаха много добра игра и само липсата на късмет ги лиши от заслужен успех. Беларус пък записа престижно 0:0 като домакин срещу финалиста на Евро 2016 – Франция. Въпреки това Беларус заедно с България и Люксембург се смятат за аутсайдери в групата. Холандия до сега 3 пъти е била домакин на Белавус в квалификационни мачове като и 3-те срещи са завършили с победа за „лалетата“. Нещо повече Беларус досега не е отбелязал гол при гостуванията си на Холандия.
Прогноза 1/1 (Първо полувреме/Краен резултат)
Коефициент 1.73 от Bet365

Коефициентите подлежат на промяна
Последни прогнози на сайта

Site Footer

Sliding Sidebar