Петъчни прогнози за футболните двубои в Европа


Бари – Каляри
петък 6-ти май 21:30

Домакините от Бари се намират на 5-то място в класирането и почти сигурно ще се класират за плейофите, които ще определят третия отбор, който да спечели промоция в Серия А. Гостите от Каляри пък се нууждаят от само 1 точка в останалите 3 кръга, за да си гарантират на 100% участие в Серия А. Бари се намира в отлична форма и има 6 победи и 3 равенства в последните 9 шампионатни двубоя. Каляри пък дълго време беше убедителен лидер в класирането, но в последно време  се поотпусна и в резултат на това има само 1 победа в последните 6 кръга. Последните 3 двубоя на Каляри завършиха наравно, а спокойно можем да кажем, че сега равенството устройва и двата отбора.

Прогноза Х
Коефицент 2.90 от Bet365

inverness-dandi

Инвърнес – Дънди Юнайтед
петък 6-ти май 21:45

Инвърнес и Дънди Юнайтед се намират във втората шестица на шотландското първенство. Гостите са твърдо на последно място в класирането и най-вероятно ще изпаднат в по-долното ниво на шотландския футбол. Инвърнес има 4 победи в последните си 6 двубоя, докато Дънди Юнайтед е в негативна серия от 4 поредни загуби. Инвернес има 3 победи и 2 равенства при последните си 5 домакинства на Дънди. Всяка футболна логика сочи, че домакините не би трябвало да имат проблеми и да спечелят победата.

Прогноза 1
Коефициент 1.75 от Betfair

montana-levski

Монтана – Левски
петък 6-ти май 18:00

Навръх Гергьовден Монтана посреща Левски в поредния кръг от родната А група. Монтана е на последно място в класирането и едва ли ще успее се измъкне от дъното до края на шампионата. Монтана се класира за финала за купата на България и по всичко личи, че до края на сезона цялото им внимание ще е насочено към този двубой. Левски заема 2-та позиция в класирането, без шансове да догони Лудогорец и на комфортна преднина от 6 точки пред Берое. Левски се представя много неубедително в своите гостувания и има само 1 победа в последните 7 двубоя далеч от София. Монтана пък е в серия от 4 поредни домакински загуби. Очаква се Стойчо Стоев да даде възможност на някои от резервите на Левски, а това може да даде възможност на Монтана да измъкне нещо от тази среща.

Прогноза 1Х
Коефициент 2.30 от Efbet

Коефициентите подлежат на промяна
Последни прогнози на сайта

Site Footer

Sliding Sidebar