Най-интересните мачове за сряда – 5-ти Октомври


Гамба Осака – Йокохама
сряда 5-ти октомври 13:00
Отборите Гамба Осака и Йокохама трябва да изиграят първия полуфинал в турнира за купата на лигата в Япония. Реванша е само след 4 дни и това прави резултата от тази първа среща дори още по-важен. Двата отбора са съседи в класирането на японския шампионат, което показва колко са изравнени силите преди тази среща. Гамба Осака има само 1 победа в последните си 4 домакинства на Йокохама. Прави впечатление, че двата отбора много често завършват наравно помежду си. Срещата е много важна затова и двата отбора ще играят много предпазливо.
Прогноза Х
Коефициент 3.40 от Bet365
Urawa - Reds
Токио – Урава
сряда 5-ти октомври 13:30
Сблъсъка между Токио и Урава е другия полуфинал в турнира за купата на лигата на Япония. Без съмнение изявен фаворит в тази среща са гостите от Урава, които до момента водят убедително в шампионата. Отбора на Токио обаче не е съвсем за отписване, тъй като има само 1 загуба в последните си 8 мача. Урава обаче са безкомпромисли 6 победи в последните 6 мача и само 2 допуснати гола. Освен това Урава е в серия от 4 поредни победи срещу този съперник. Съветваме ви смело да потърсите залог за победа на гостите в този мач.
Прогноза 2
Коефициент 1.85 от Bet365
Academica
Спортинг Ковилха – Академика
сряда 5-ти октомври 17:30
Отбора на Академика изпадна в по-долното ниво на португалския футбол, след като изкара 14 поредни години в елита. Без съмнение основната цел на Академика този сезон е по възможно най-бързия начин да се завърне обратно в елита. Домакините от Спортинг Ковилха определено не са от нивото на Академика и логично заемат предпоследното място в класирането с актив от само 5 точки след 8 изиграни мача. Двата отбора имат само 4 мача помежду си като последния бе през 2012 в турнира за купата, когато Академика победи с убедителното 3:0. Академика трябва да търси победа на всяка цена, тъй като за момента е на 7-мо място и изостава чувствително от водачите в класирането.
Прогноза 2
Коефициент 3.00 от Betfair

Коефициентите подлежат на промяна
Последни прогнози на сайта

Site Footer

Sliding Sidebar