Обосновани прогнози за понеделник 4-ти Април


Леванте – Спортинг Хихон
понеделник 4 април 21:30

Опашкарите Леванте и Спортинг Хихон се изправят един срещу друг в тази много важна среща, която до голяма степен може да помогне на наякой от двата отбора да запази своето място в елита. В момента двата отбора се намират на дъното на класирането, съответно на 20-то и 19-то място. Всяка точка от тук нататък ще е изключително ценна в борбата за оцеляване. И двата отбора имат проблеми с контузени футболисти. Аут за домакините са Шимао Джуниър, Тоньо и Иван Лопес.  За Спортиг Хихон контузени са Алекс Барера, Алекс Менендес , Жорже Мене и Еспиноза.

Прогноза 1
Коефициент 2.05 от Бет365

bolonq-verona

Болоня – Верона
понеделник 4 април 21:45

Болоне посреща Верона в последния двубой от 31-я кръг на италианската Серия А. Домакините се намират в златната среда на класирането на 13-то място, докато гостите от Верона са се закотвили на последното място със само 19 спечелени точки от 30 мача и на цели 9 точки от спасителната зона. Контузени за Болоня сас Матия Дестро, Морлео, ДАниеле Гасталдело и Ибрахима Мбайе. Аут за гостите от Верона са Мохамед Фарес и Анте Ребич. Време е Болоня да прекъсне негативната си серия от 5 поредни шампионатни мача без победа.

Прогноза 1
Коефициент 1.91 от Бет365

dinamo-krasnodar

Динамо Москва – Краснодар
понеделник 4 април 19:30

Сезона се развива много негативно за домакините от Динамо Киев.  Отбора се намира на непривичното 11-то място във временното класиране със само 24 спечелени точки от 21 мача. Гостите от Краснодар са на 8-мо място и имат 10 точки повече от Динамо. Динамо спечели последния си шампионатен двубой и загатна на своите фенове, чеможе би най-накрая излиза от кризата. Сега е идеалния момент московчани за запишат втора поредна победа и да започнат да се изкачват в класирането.

Прогноза 1
Коефициент 2.90 от Бет365

 

Коефициентите подлежат на промяна
Последни прогнози на сайта

Site Footer

Sliding Sidebar