Петъчни прогнози за най-интересните мачове – 3-ти Юни


Япония – Бългавия
петък 3-ти юни 13:40

По традиция в началото на лятото в Япония се провежд четиристранния приятелски турнир „Кайрини Къп”. От стрната на изгряващото слънце отново показаха голямо уважение към България и за пореден път поканиха националния ни отбор. Именно срещу домакините ще се изптравим утре. Победителя отива на финала, а загубилия ще играе за 3-то, 4-то място. България има 3 победи в последните и 3 двубоя срещу Япония. Сега обче националния ни отбор се намира в един от най-слабите периоди в историята си. Въпреки победите срещу Португалия и Македония в последните  2 контроли японците ще са много мотивирани пред своите фенове и е много вероятно да стигнат до победата.

Прогноза 1
Коефициент 1.60 от Efbet

denmark

Дания – Босна и Херцеговина
петък 3-ти юни 10:00

Другата среща от приятелския турнир „Кайрини Къп” противопоставя отборите на Дания и Босна и Херцеговина. И двата отбора разочароваха с представянето и в квалификациите и не успяха да се класират за Евро 2016. Разочровнието в по-голяма степен е за отбора на Дания, който се превърна в редовен участник на големи първенства в последните години. И двата отбора загубиха баражите за европейското, съответно от Швеция и Ирландия. Възможнотите на двата отбора изглеждат изравнени и затова няма да е изненада, ако двубоя завърши с равенство в редовното време.

Прогноза Х
Коефициент 3.30 от Bet365

ukraine

Албания – Украйна
петък 3-ти юни 21:30

Участниците на Евро 2016 Албания и Украйна се изправят един срещу друг в италианския град Бергамо в последната си контрола, преди началото на шампионата другата седмица. Това ще е второ европейско първенство за украинците, след Евро 2012 на което бяха домакини, заедно с отбора на Полша. Албанците пък са абсолютни дебютанти на големи футболни първентва и не се знае какво може да се очаква от тях. Украйна има 4 победи в последните си 5 мача и ще се опита да влезе  с настроение з решителните мачове от груповата фаза, постигайки победа срещу Албания.

Прогноза 2
Коефициент 1.95 от Betfair

Коефициентите подлежат на промяна
Последни прогнози на сайта

Site Footer

Sliding Sidebar