Betfair

Посети сайта на Betfair

 
Букмейкърската компания Betfair е основана през месец май 1999 г. от Андрю Блек и Ед Рей. Понастоящем централата на фирмата е в Лондон. Клиентите на компанията надхвърлят 1 милион души в над 100 държави. Betfair Груп е една от малкото букмейкърски къщи, която притежава лиценз за хазарт в България, според сега действащото законодателство у нас.

Днес Betfair се състои от три бизнес звена: Борса за залози, Спортни залози и Игри. От Betfair могат да се похвалят, че обработват повече от 7 милиона транзакции всеки ден, а печалбата им за последните няколко години е приблизително 400 милиона британски лири. Характероното за Betfair е, че от букмейкърската къща са новатори с това, че са първата борса в световен мащаб за спортни залози, т.е. в борсата се търгува със залози дали дадено спортно събитие ще се случи или не. Ръководещият принцип на компанията е, че борсата за спортни залози позволява на клиентите си да залагат директно един срещу друг и именно поради този факт Betfair намира място в лидерските позиции сред световните компании, занимаващи се с организиране на хазартни игри.

От букмейкърската къща предоставят добре разработена платформа, която позволява да се извършват различни залози на пазарите. Важно е клиентът да знае, че когато той залага срещу друг такъв на борсата, Betfair действа само и единствено като посредник. Разбира се това е само една от възможностите, която компанията предлага. Ако някой клиент реши, че не иска да играе в Спортната борса, може да залага в секцията със спортните залози.

Клиентите на въпросния сайт за залози имат възможност да залагат както директно чрез уебсайта на компанията, така и чрез мобилния си телефон.

Като един от водещите букмейкъри в световен мащаб, Betfair предлага много и в същото време най-разнообразни възможности за залог на всичките свои над 1 милион клиенти. От компанията не се ограничават само с футбол и имат още за спортове като баскетбол, волейбол, лека атлетика, моторни спортове, бойни спортове, тенис и като типични англичани залагат на традициите със залози за конни надбягвания и гонки с кучета.

Като всеки световно известен букмейкър, утвърден на пазара, от Betfair също имат специални бонуси за своите клиенти, които са най-разнообразни и в различни суми, като за да могат потребителите в платформата да получат бонус, от компанията предварително предоставят ясно разписани условия за това.

Всеки, който реши да си отвори сметка в компанията, може да го направи по улеснен начин. Приемат се както дебитни, така и кредитни карти, и също така различни системи за електронни разплащания. От Betfair предлагат няколко възможности за депозит, а валутите са около десет, като напълно нормално сред най-популярните са британските лири, щатските долари и еврото.

Начините за теглене също са направени по възможно най-лесният за клиентите начин, като единственото тяхно задължение е да потвърдят своята самоличност пред букмейкъра с документ, удостоверяващ това.

Клиентите трябва да знаят, че няма такси за преводите от страна на букмейкъра по техните сметки, но специфичното за Betfair e, че от компанията имат комисион в размер на 6,5 % върху всяка печалба.

Друго от преимуществата на букмейкъра е, че има клиентско обслужване на български език и различни форми за контакт с обслужващия отдел „Клиенти” на компанията, като комуникацията може да е по избор на потребителя – чат на живо или по имейл.