Bet365

Посети сайта на Bet365

 
Bet365 е един от водещите сайтове за спортни залагания в световен мащаб. Букмейкърската къща е основана през 2000 г. в английския град Стоук он Трент от жена на име Денис Коутс и се утвърждава много бързо на пазара както в Англия, така и в другите части на света. Сайтът разполага с впечатляващ избор на секции за залози и се е утвърдил като един от най-добрите в бранша.
Bet365 BonusСпоред сега действащото законодателство в България, компанията има лиценз за извършване на хазартна дейност за спортни залагания в интернет пространството.

От компанията разполагат с добре поддържана, стилна и лесна за използване мобилна версия, като за целта клиентът трябва да въведе името на сайта през браузъра на мобилния си телефон, като ако потребителят реши да играе от България, отново трябва да въведе и през телефона си алтернативния линк, който препраща към Bet365, за да може да му се отвори сайтът. Залагането е също толкова лесно през телефона, както и от компютър или лаптоп. Компанията е разработила собствена стрийминг услуга, която е особено полезна за тези, които се интересуват от залагане на живо. Всички тези неща правят Bet365 едно приятно място за потребителите да направят своята прогноза. От компанията предлагат огромен избор на събития. Има спортна секция, която съдържа всички най-популярни спортове като футбол, баскетбол, волейбол, тенис, лека атлетика, автомобилни спортове, ръгби, зимни спортове, конни състезания, хрътки и други.

Преди да започне да залага обаче,  клиентът е необходимо да се регистрира. Самият процес е ясно регламентиран, като за целта е необходимо да посочи дебитна/кредитна карта и да следва стъпките. След като се регистрира, клиентът трябва да потвърди своята сметка, т.е. да се идентифицира. За целта от Bet365 искат клиентът да извърши два бързи и лесни начини за това, които са описани в сайта.

Методите на плащания в сайта включват дебитни и кредитни карти, банкови преводи, ваучери или електронни плащания. Бет365 има българска версия и приема депозити в лева. Минималният депозит за дебитни/кредитни карти и Skrill е 10 лева, а максималният – 55 000 лв. При еврото минималният депозит е 5 евро, а максималният – 40 000 евро за картите и 10 000 евро за Skrill. В британски лири минималният депозит е 5 лири, а максималният – 20 000 лири за картите и 8 000 лири за Skrill. В американски долари минималният депозит отново е 5 щатски долара, а максималният – 30 000 за картите и 13 000 за Skrill. Отделно от компанията приемат още над 20 вида други валути.

При тегленията минималната сума, която може да се изтегли е 10 лева, а максималната 55 000 лева, ако притежателите имат дебитна/кредитна карта и 20 000 лева чрез Skrill. В сайта са уредени сумите и за другите най-популярни валути. В случай, че нареди теглене клиентът следва да знае, че парите не пристигат автоматично в банковата му сметка. Времето, което е необходимо за превод зависи според метода на плащане. Например, теглене към кредитна или дебитна карта отнема 2-5 работни дни, докато теглене чрез Skrill отнема 24 часа. От Бет 365 не удържат процент от печалбите и нямат такса за трансакция от сметка в сайта към тази в картата, в случай, че клиентът нареди теглене.

Обслужването на клиенти е на много високо ниво – 24/7. Дали ще използвате онлайн чат опцията, имейл или връзка по телефона, Вие получавате отговори на всички въпроси, свързани с използването на услугите на този букмейкър. И не на последно място, сайтът на Bet365 е известен с това, че предлага широка гама спортни събития, които регистрираните потребители могат да гледат онлайн.