Bet365

Bet365 е един от водещите сайтове за спортни залагания в световен мащаб според Diselbet. Сайтът разполага с впечатляващ избор на секции за залози и се е утвърдил като един от най-добрите в бранша.

Букмейкърската къща е основана през 2000 г.  и се утвърждава много бързо на пазара както в Англия, така и в другите части на света.

Според сега действащото законодателство в България, компанията има лиценз за извършване на хазартна дейност за спортни залагания в интернет пространството.

От компанията разполагат с добре поддържана, стилна и лесна за използване мобилна версия, като за целта клиентът трябва да въведе името на сайта през браузъра на мобилния си телефон, като ако потребителят реши да играе от България, отново трябва да въведе и през телефона си алтернативния линк, който препраща към Bet365, за да може да му се отвори сайтът. Залагането е също толкова лесно през телефона, както и от компютър или лаптоп. Компанията е разработила собствена стрийминг услуга, която е особено полезна за тези, които се интересуват от залагане на живо. Всички тези неща правят Bet365 едно приятно място за потребителите да направят своята прогноза. От компанията предлагат огромен избор на събития. Има спортна секция, която съдържа всички най-популярни спортове като футбол, баскетбол, волейбол, тенис, лека атлетика, автомобилни спортове, ръгби, зимни спортове, конни състезания, хрътки и други.

Преди да започне да залага обаче,  клиентът е необходимо да се регистрира. Самият процес е ясно регламентиран, като за целта е необходимо да посочи дебитна/кредитна карта и да следва стъпките. След като се регистрира, клиентът трябва да потвърди своята сметка, т.е. да се идентифицира. За целта от Bet365 искат клиентът да извърши два бързи и лесни начини за това, които са описани в сайта.

Обслужването на клиенти е на много високо ниво – 24/7. Дали ще използвате онлайн чат опцията, имейл или връзка по телефона, Вие получавате отговори на всички въпроси, свързани с използването на услугите на този букмейкър. И не на последно място, сайтът на Bet365 е известен с това, че предлага широка гама спортни събития, които регистрираните потребители могат да гледат онлайн.