Линк към 1xBet

1xbet alternative link

1xBet е букмейкър основан в Русия през 2007 г. През 2011 г. компанията започва да предлага и онлайн залози в Интернет. Лиценза им за онлайн залози е издаден в Гибралтар.

Това е една от най-бързо разрастващите се компании в областта на онлайн хазарта в последните години. Обикновено коефициентите им излизат много рано и са с конкурентни стойности спрямо големите играчи. Освен това предлаганото разнообразие от пазари също е много голямо.

Букмейкъра предлага ежедневно лайв стрийминг на стотици срещи. Платформата на сайта е достъпна на над 40 езика. 1хбет приема клиенти от почти всички страни по света и са едни от пионерите в бранша, които започнаха да осъщестяват разплащания с Bitcoin.

1xBet бонус за нови клиенти

Ако си откриете сметка тук може да получите бонус в размер на 100% от първоначалния ви депозит до 100 евро или еквивалента им в друга валута. Бонусът е достъпен само за клиенти, които са минали през пълната процедура за регистрация. Бонусите се добавя към сметката на клиента автоматично, след като направи първия депозит. Сумата на бонуса трябва да бъде превъртяна минимум три пъти на множествени залози. Всеки множествен залог трябва да съдържа най-малко 3 срещи с коефициент не по-малък от 1.40. Клиента може да изтегли бонуси след като направи и трите превъртания, спрямо зададените условия.
1xbet bonus

Основни положителни страни на 1xВеt

 • Букмейкъра е достъпен за клиенти от почти всички страни
 • Коефициентите тук се обявяват много рано (често преди всички останали букмейкъри)
 • Има огромно разнообразие от спортове, лиги и пазари
 • Методите за разплащате са десетки
 • Можете да използвате Bitcoin за депозити и тегления
 • Лайв стрийминг на стотици срещи всеки ден
 • Много промоции и награди

Обслужване на клиенти

В предишните години обслужването на клиентите бе една от слабите страни на 1xbеt.bg, най-вече заради липсата на достатъчно добри езикови умения на служителите на компанията, както и на дългото време за отговор на запитвания. В последните години обаче обслужването на клиенти се е подобрило значително. Сега имате 24-часова връзка със служители на 1xbеt посредством e-mail, чат на живо или телефонна връзка. Имат обслужване на английски и български и са елиминирали проблемите със забавяне на плащанията, които са имали в миналото.
1xbet обслужване на клиенти

Методи за разплащане – депозити и тегления

Едно от нещата, на които трябва да обърнете внимание, когато се регистрирате в 1xbet е, че първоначално регистрационната форма е много опростена и почти автоматична. Само с няколко кликания и вече сте готови да залагате. По-късно обаче, когато дойде време да направите първото си теглене на средства трябва да попълните една по-подробна регистрационна форма. Най-вероятно ще ви поискат допълнителна верификация на самоличността, но това не бива да ви притеснява, защото е стандартна процедура на повечето букмейкъри. Методите за разплащане тук са десетки, включително най-популярните: дебитни/кредитни карти, директен банков превод, Skrill, Neteller, Webmoney, Yandex, Bitcoinи много други. Валутите за откриване на сметка също са десетки. Минималния залог тук е 0.30 Евро или еквивалента на тази сума в друга валута.
Минималните суми за депозит и теглене са доста ниски – 1 евро за депозит и 2 евро за теглене
или еквивалента им в други валути. Това е доста добър знак за редовни играчи, които често депозират и теглят средства.

Разнообразие от пазари, качество на коефициентите и залози на живо

Тук можете да залагате на различни популярни спортове и разнообразието от пазари със сигурност може да се сравни с това на най-големите букмейкъри в света. Едно от най-големите им предимства са високите коефициенти, което в повечето случаи е нещото, от което няй-много се интересуват играчите. Освен това техните коефициенти излизат много рано, често дори преди водещите букмейкъри да са определили своите коефициенти. Лимитите на залозите са на средни нива. Тук няма да можете да поставяте много големи залози, но и няма да бъдете ограничавани до прекалено ниски суми.

Секцията им за залози на живо също е доста добра и разнообразна. Разнообразието от пазари на живо е достатъчно да задоволи и по-претенциозните играчи. Предлагат и опция за лайв стрийминг, което е голям плюс, защото дава достъп до стотици срещи на ден. Дизайна на залозите на живо е много добър с богата графика и изчерпателна статистика, която ще ви помогне при вземането на решение за залог.

1xbеt предлага на своите клиенти секции за казино и развлекателни игри, но няма покер платформа.

Коефициенти и марж на печалбата

Маржа на печалбата показва каква е печалбата на букмейкъра. Букмейкърите с по-малък марж на печалбата дават повече пари под формата на печалби, а това без съмнение е добре за играчите.

Ето какъв е средния марж на печалбата на 1xВеt по спортове:

 • Футбол – 1.6%
 • Баскетбол – 4.2%
 • Тенис – 3.1%
 • Бейзбол – 2.0%
 • Среден марж на печалбата – 2.7%

Компанията не само изкарва коефициентите си по-рано от конкуренцията, но и често предлага най-добрите коефициенти, особено за фаворитите в дадена среща. С ниския си марж на печалба няма съмнение, че това е един от най-добрите и конкурентни онлайн букмейкъри.